Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » Remote Launching and running tptp AGR on eclipse
Remote Launching and running tptp AGR on eclipse [message #121542] Wed, 30 January 2008 05:11 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: swati_gkd.rediffmail.com

Hello,
The setup used with the version is as follows:
eclipse 3.3.0 + tptp 4.4.0 + agent controller of version 4.4.0

I am trying to launch the eclipse to run tests remotely. I have a
set of tests. I have created a deployment for the remote host. An agent
controller is also running properly at default port 10002.

I am trying to launch the eclipse to Linux machine from windows
XP machine. Is it required to provide the location for the Linux eclipse
in the deployment location file? I have added the Linux eclipse location
to it.

When I try to run the test using the new deployment it is giving
following error: IWAT4039E The Test Execution Harness reported the
following
problems:org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control .InactiveProcessException

The error is during running the test, Launching hangs up.
I have given the ECLIPSE_STARTUP_PATH property value as the location
of Linux eclipse plugins. Is it correct?

One more thing I wanted to clear is: for automating tests using ant
scripts, it is necessary to provide the deployment files for respective
remote machines platforms and agent controller should be running to that
respective remote machine. Is this sufficient? and correct?

Can you please help me to resolve this problem.


Thanks and Regards,
Swati
Re: Remote Launching and running tptp AGR on eclipse [message #121577 is a reply to message #121542] Wed, 30 January 2008 12:37 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: swati_gkd.rediffmail.com

Hello,


I just want to know where is the exact problem?
In the deployment file or on the remote machine?
Running the same test from ant script I get the same exception as :

[tptp:execution]
org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.Inactive ProcessException
[tptp:execution] at
org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHar
nessExecutorStub.launch(TestExecutionHarnessExecutorStub.jav a:422)
[tptp:execution] at
org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHar
ness.launchTestExecution(TestExecutionHarness.java:2098)
[tptp:execution] at
org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHar
ness.access$2(TestExecutionHarness.java:1830)
[tptp:execution] at
org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHar
ness$2.run(TestExecutionHarness.java:750)
[tptp:execution] at
org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java
:55)
[tptp:execution] java.lang.RuntimeException:
org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.Inactive ProcessException
[tptp:execution] at
org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHar
nessExecutorStub.handleException(TestExecutionHarnessExecuto rStub.java:347)
[tptp:execution] at
org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHar
nessExecutorStub.launch(TestExecutionHarnessExecutorStub.jav a:434)
[tptp:execution] at
org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHar
ness.launchTestExecution(TestExecutionHarness.java:2098)
[tptp:execution] at
org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHar
ness.access$2(TestExecutionHarness.java:1830)
[tptp:execution] at
org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHar
ness$2.run(TestExecutionHarness.java:750)
[tptp:execution] at
org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java
:55)
[tptp:execution] Caused
by:org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.
InactiveProcessException
[tptp:execution] at
org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHar
nessExecutorStub.launch(TestExecutionHarnessExecutorStub.jav a:422)
[tptp:execution] ... 4 more
[tptp:execution] org.eclipse.core.runtime.CoreException: IWAT4039E The
Test Execution Harness reported the following
problems:org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control .InactiveProcessException
[tptp:execution] at
org.eclipse.hyades.test.core.launch.delegates.Abstrac
tLaunchConfigurationDelegate2.launch(AbstractLaunchConfigura tionDelegate2.java:1
95)
[tptp:execution] at
org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.l
aunch(LaunchConfiguration.java:766)
[tptp:execution] at
org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.l
aunch(LaunchConfiguration.java:608)
[tptp:execution] at
org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.l
aunch(LaunchConfiguration.java:601)
[tptp:execution] at
org.eclipse.hyades.test.core.services.AbstractTestExe
cutionService.launch(AbstractTestExecutionService.java:719)
[tptp:execution] at
org.eclipse.hyades.test.core.services.AbstractTestExe
cutionService.execute(AbstractTestExecutionService.java:522)
[tptp:execution] at
org.eclipse.hyades.automation.server.AbstractService.
execute(AbstractService.java:43)
[tptp:execution] at
org.eclipse.hyades.automation.server.ServiceProxy$1.r
un(ServiceProxy.java:141)
[tptp:execution] at
org.eclipse.hyades.automation.core.utils.ReusableThre
ad.run(ReusableThread.java:131)
[tptp:execution] at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)


Can you please help me to solve this problem?

Thanks in advanced.


Thanks and Regards,
Swati
Re: Remote Launching and running tptp AGR on eclipse [message #121987 is a reply to message #121577] Mon, 04 February 2008 17:51 Go to previous messageGo to next message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul SlauenwhiteFriend
Messages: 970
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Swati,
I believe you are experiencing the inverse of
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=214792 (XP -> Linux). Can you
download the latest TPTP 4.5.0 driver (workbench and Agent Controller) and
try your scenario?

In addition, your workbench location file (*.location) must contain
paths and flags (e.g.-nl) for the target platform and not the local
platform. The wizard for creating a workbench location using the latest
TPTP 4.5.0 driver allows the user to specify these flags for the target
platform.

Paul
"Swati" <swati_gkd@rediffmail.com> wrote in message
news:a43f22133a9e00cd259109d0fd55966b$1@www.eclipse.org...
> Hello,
>
> I just want to know where is the exact problem?
> In the deployment file or on the remote machine?
> Running the same test from ant script I get the same exception as :
>
> [tptp:execution]
> org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.Inactive ProcessException
> [tptp:execution] at
> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHar
> nessExecutorStub.launch(TestExecutionHarnessExecutorStub.jav a:422)
> [tptp:execution] at
> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHar
> ness.launchTestExecution(TestExecutionHarness.java:2098)
> [tptp:execution] at
> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHar
> ness.access$2(TestExecutionHarness.java:1830)
> [tptp:execution] at
> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHar
> ness$2.run(TestExecutionHarness.java:750)
> [tptp:execution] at
> org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java
> :55)
> [tptp:execution] java.lang.RuntimeException:
> org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.Inactive ProcessException
> [tptp:execution] at
> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHar
> nessExecutorStub.handleException(TestExecutionHarnessExecuto rStub.java:347)
> [tptp:execution] at
> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHar
> nessExecutorStub.launch(TestExecutionHarnessExecutorStub.jav a:434)
> [tptp:execution] at
> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHar
> ness.launchTestExecution(TestExecutionHarness.java:2098)
> [tptp:execution] at
> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHar
> ness.access$2(TestExecutionHarness.java:1830)
> [tptp:execution] at
> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHar
> ness$2.run(TestExecutionHarness.java:750)
> [tptp:execution] at
> org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java
> :55)
> [tptp:execution] Caused
> by:org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.
> InactiveProcessException
> [tptp:execution] at
> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHar
> nessExecutorStub.launch(TestExecutionHarnessExecutorStub.jav a:422)
> [tptp:execution] ... 4 more
> [tptp:execution] org.eclipse.core.runtime.CoreException: IWAT4039E The
> Test Execution Harness reported the following
> problems:org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control .InactiveProcessException
> [tptp:execution] at
> org.eclipse.hyades.test.core.launch.delegates.Abstrac
> tLaunchConfigurationDelegate2.launch(AbstractLaunchConfigura tionDelegate2.java:1
> 95)
> [tptp:execution] at
> org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.l
> aunch(LaunchConfiguration.java:766)
> [tptp:execution] at
> org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.l
> aunch(LaunchConfiguration.java:608)
> [tptp:execution] at
> org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.l
> aunch(LaunchConfiguration.java:601)
> [tptp:execution] at
> org.eclipse.hyades.test.core.services.AbstractTestExe
> cutionService.launch(AbstractTestExecutionService.java:719)
> [tptp:execution] at
> org.eclipse.hyades.test.core.services.AbstractTestExe
> cutionService.execute(AbstractTestExecutionService.java:522)
> [tptp:execution] at
> org.eclipse.hyades.automation.server.AbstractService.
> execute(AbstractService.java:43)
> [tptp:execution] at
> org.eclipse.hyades.automation.server.ServiceProxy$1.r
> un(ServiceProxy.java:141)
> [tptp:execution] at
> org.eclipse.hyades.automation.core.utils.ReusableThre
> ad.run(ReusableThread.java:131)
> [tptp:execution] at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)
>
>
> Can you please help me to solve this problem?
>
> Thanks in advanced.
>
>
> Thanks and Regards,
> Swati
>
Re: Remote Launching and running tptp AGR on eclipse [message #122052 is a reply to message #121542] Mon, 04 February 2008 18:31 Go to previous messageGo to next message
DuWayne Morris is currently offline DuWayne MorrisFriend
Messages: 36
Registered: July 2009
Member
Hi,

It sounds like you pointed ECLIPSE_STARTUP_PATH to the plugins directory.
What is needed is the full file path to the
org.eclipse.equinox.launcher_vXXX.jar file in your install on the target
system (including the jar file name).

DuWayne
Re: Remote Launching and running tptp AGR on eclipse [message #122505 is a reply to message #122052] Fri, 08 February 2008 10:33 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: swati_gkd.rediffmail.com

Thanks a lot for reply !!

I could launch the eclipse from windows to Linux for TPTP automation
using Agent controller.
I am facing another problem.
Consider the scenario: Start the Agent Controller on Linux-64bit
(remote) machine
1: Launch the eclipse using ant script (tptp:execution task) to
remote machine using deployment file for Linux.
The eclipse gets launched and starts replaying recorded tests. I have
a set of recorded tests in another perspective (not default java). When
test tries to open the respective perspective eclipse crashes.... .
2: When I try to execute tests for the second time without stopping
agent controller, Test continues by launching eclipse perspective and
passes. This is very strange behavior.
For both the times a new workspace is used.
3: After successful testing, If I try to test once again then even
the eclipse launch fails.

I have tried this for many times. Same cash takes place for the first
time from the agent controller started. This is very strange behavior.
What can be the problem. Is it with agent controller problem?

Please let me know the solution to resolve this problem.



Thanks and Regards,
Swati
Re: Remote Launching and running tptp AGR on eclipse [message #123894 is a reply to message #122505] Mon, 25 February 2008 11:47 Go to previous message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul SlauenwhiteFriend
Messages: 970
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Swati,
This appear to be a defect in the test execution on the remote machine.
Can you reproduce the same behavor when using the local worknbench UI to
lauch the AGR tests on the remote machine? If so, this would be an AGR
defect and
in TPTP 4.5, the AGR was moved from a Technology Preview component to an
As-Is component. As-Is components are primarily provided for prior users
but imply no support (for example, defects, news group, and mailing lists).
If not, please open a defect against the ASF runtime.

Paul
"Swati" <swati_gkd@rediffmail.com> wrote in message
news:4009c01be6d68c5bf5aa8476727dcdbb$1@www.eclipse.org...
> Thanks a lot for reply !!
>
> I could launch the eclipse from windows to Linux for TPTP automation
> using Agent controller. I am facing another problem. Consider the
> scenario: Start the Agent Controller on Linux-64bit (remote) machine
> 1: Launch the eclipse using ant script (tptp:execution task) to
> remote machine using deployment file for Linux.
> The eclipse gets launched and starts replaying recorded tests. I have a
> set of recorded tests in another perspective (not default java). When test
> tries to open the respective perspective eclipse crashes.... .
> 2: When I try to execute tests for the second time without stopping
> agent controller, Test continues by launching eclipse perspective and
> passes. This is very strange behavior. For both the times a new workspace
> is used.
> 3: After successful testing, If I try to test once again then even
> the eclipse launch fails.
> I have tried this for many times. Same cash takes place for the
> first time from the agent controller started. This is very strange
> behavior.
> What can be the problem. Is it with agent controller problem? Please
> let me know the solution to resolve this problem.
>
>
> Thanks and Regards,
> Swati
>
Previous Topic:Importing Manual Tests in to TPTP Manual Test
Next Topic:Agent Controller 4.4.0 for Solaris
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Nov 26 02:09:12 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02550 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software