Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Jubula » Testsuite not found by testexec with XML
Testsuite not found by testexec with XML [message #909584] Fri, 07 September 2012 11:18 Go to next message
Johann Vogel is currently offline Johann Vogel
Messages: 20
Registered: February 2012
Junior Member
When i try to start my testexec-script, it gives me "testcase not found" but it clearly exists in the project.
When startet from the IDE it DOES work, if this is relevant.
index.php/fa/11409/0/
  • Attachment: notfound.jpg
    (Size: 127.68KB, Downloaded 218 times)
Re: Testsuite not found by testexec with XML [message #910677 is a reply to message #909584] Mon, 10 September 2012 07:49 Go to previous messageGo to next message
Johann Vogel is currently offline Johann Vogel
Messages: 20
Registered: February 2012
Junior Member
Ok i found it: it isn't <testsuite><entry> it's just <testsuite>. It has scilently been changed, without being found in the notes or compatibilty-code.
Re: Testsuite not found by testexec with XML [message #910890 is a reply to message #910677] Mon, 10 September 2012 15:09 Go to previous message
Alexandra Schladebeck is currently offline Alexandra Schladebeck
Messages: 1157
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

Sorry about that - we missed some examples and docs when we changed it. Should be fixed for the next release.

Best regards,
Alex
Previous Topic:Remote AUT Agent
Next Topic:copy test cases or test steps?
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Oct 31 18:05:41 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04519 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software