Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » Unable to associate multiple TestCases with an artifact
Unable to associate multiple TestCases with an artifact [message #121270] Wed, 23 January 2008 12:21 Go to next message
Stefan Holzknecht is currently offline Stefan HolzknechtFriend
Messages: 31
Registered: July 2009
Member
Hello,
I'm in the process of extendind TPTP in oder to run special JUnit test
cases. I also added extension to the artifact editor and noted that it
is impossible to associate more than one of my test cases with the
artifact. The testcases were created via 'Import to TPTP' (source is a
JUnit TestCase).
I figured out that the problem is being caused by an id with value '.'.
This id is beeng set (it seems intentionally) in
JUnitTestSuiteFacade.fixupResource(). But
ArtfactUtil.associateTestAsset() uses ConfigurationUtil.containsById()
which answers always true.
Is the described behaviour a bug or can a test artifact only be
associated with one JUnit test case?

Stefan
Re: Unable to associate multiple TestCases with an artifact [message #121303 is a reply to message #121270] Thu, 24 January 2008 11:19 Go to previous message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul SlauenwhiteFriend
Messages: 970
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Stefan,
Thanks for using TPTP in your project. This behavior is a bug. Can you
open a defect with the below details @

https://bugs.eclipse.org/bugs/enter_bug.cgi?product=TPTP%20T esting

Component: Test.UI.ConfigEditors

Paul
"Stefan Holzknecht" <s.holzknecht@intershop.de> wrote in message
news:fn7bfp$e0r$1@build.eclipse.org...
> Hello,
> I'm in the process of extendind TPTP in oder to run special JUnit test
> cases. I also added extension to the artifact editor and noted that it is
> impossible to associate more than one of my test cases with the artifact.
> The testcases were created via 'Import to TPTP' (source is a JUnit
> TestCase).
> I figured out that the problem is being caused by an id with value '.'.
> This id is beeng set (it seems intentionally) in
> JUnitTestSuiteFacade.fixupResource(). But ArtfactUtil.associateTestAsset()
> uses ConfigurationUtil.containsById() which answers always true.
> Is the described behaviour a bug or can a test artifact only be associated
> with one JUnit test case?
>
> Stefan
Previous Topic:Is "Cumulative CPU time" supposed to be the same from run to run?
Next Topic:can tptp automate gui recoder macro out of eclipse
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Dec 18 23:56:22 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01869 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software