Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » BIRT » scale on Y axis
scale on Y axis [message #905156] Wed, 29 August 2012 16:17 Go to next message
DONG YAO is currently offline DONG YAO
Messages: 20
Registered: May 2012
Junior Member
index.php/fa/11323/0/

I have two charts which are almost the same.
The only difference is on the first chart, the value is 0.005.
The second chart, the value is 0.05.

The problem is that the first chart does not display the scale properly.
The second one displays correctly.

Is it a bug?
Re: scale on Y axis [message #905601 is a reply to message #905156] Thu, 30 August 2012 14:05 Go to previous messageGo to next message
Jason Weathersby is currently offline Jason Weathersby
Messages: 9167
Registered: July 2009
Senior Member

Have you tried to set the scale manually in the third tab of the chart
wizard. Select the y-axis and the click on the scale button.

Jason


On 8/29/2012 4:17 PM, DONG YAO wrote:
> I have two charts which are almost the same.
> The only difference is on the first chart, the value is 0.005.
> The second chart, the value is 0.05.
>
> The problem is that the first chart does not display the scale properly.
> The second one displays correctly.
>
> Is it a bug?
>
Re: scale on Y axis [message #906130 is a reply to message #905601] Fri, 31 August 2012 13:03 Go to previous messageGo to next message
DONG YAO is currently offline DONG YAO
Messages: 20
Registered: May 2012
Junior Member
Yes, I did. I manually set the step to be 1, but still the same.
I uploaded the report file, you can have a try with my file.

Thanks
Re: scale on Y axis [message #906209 is a reply to message #906130] Fri, 31 August 2012 17:03 Go to previous messageGo to next message
Jason Weathersby is currently offline Jason Weathersby
Messages: 9167
Registered: July 2009
Senior Member

If you put a step number of 10 in the scale does it work? I modified
your example.

Jason


On 8/31/2012 1:03 PM, DONG YAO wrote:
> Yes, I did. I manually set the step to be 1, but still the same.
> I uploaded the report file, you can have a try with my file.
>
> Thanks
Re: scale on Y axis [message #908219 is a reply to message #906209] Tue, 04 September 2012 20:52 Go to previous messageGo to next message
DONG YAO is currently offline DONG YAO
Messages: 20
Registered: May 2012
Junior Member
Ok, setting it to 10 works. But why "auto" does not work properly?
Thanks,
Re: scale on Y axis [message #908600 is a reply to message #908219] Wed, 05 September 2012 12:17 Go to previous message
Jason Weathersby is currently offline Jason Weathersby
Messages: 9167
Registered: July 2009
Senior Member

This may be bug with the Auto Scale.

Jason

On 9/4/2012 8:52 PM, DONG YAO wrote:
> Ok, setting it to 10 works. But why "auto" does not work properly? Thanks,
Previous Topic:Chart API - How to make legend appear on top of the chart
Next Topic:Data cubes and performance issues
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Jul 31 23:47:19 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02237 seconds