Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF » Resource sync issue
Resource sync issue [message #904849] Wed, 29 August 2012 09:18
Tobias Emitslof is currently offline Tobias EmitslofFriend
Messages: 7
Registered: July 2009
Location: Kristianstad
Junior Member
This problem occurred after we had upgraded to Eclipse 3.8 (EMF 2.8 ).

I have two EMF models, Model A and Model B. Model B references objects in Model A.

When I open model B in an editor model A's resource is loaded into the editing domain's resource set. So far so good.

While keeping model B's editor open, I open an editor on model A, make a change then saves and close the editor.

Model B's editor receives the resource change event and unloads loads its version of the model A resource.

Here's the problem, model B's object references still points to the old objects which were discarded when the resource was reloaded.

In the previous EMF version this worked out of the box. Has something changed in the Resource/ResourceSet part of EMF?

Any ideas?

Best regards,
Tobias

[Updated on: Wed, 29 August 2012 09:20]

Report message to a moderator

Previous Topic:Extending DeleteAction/Command not undoable
Next Topic:Adding classes to generated Package
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Nov 28 16:14:14 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01458 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software