Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » HELP: Auto generate Main and Constructor settings(Cant find setting to always the generate methods(main, constructor) cheacked.)
HELP: Auto generate Main and Constructor settings [message #904627] Tue, 28 August 2012 21:06 Go to next message
Nate G is currently offline Nate G
Messages: 3
Registered: August 2012
Junior Member
Hello,

I have been using eclipse for a while now. I like to have eclipse generate a main and constructor when i make a new class. I normally check the box when i make a new class.Is there a setting that i change somewhere so i do not have to do that? I have looked all over the preferences(On a mac) and cannot find a box to check. I am sure i am missing it somewhere. Can someone please help me?
Re: HELP: Auto generate Main and Constructor settings [message #904752 is a reply to message #904627] Wed, 29 August 2012 05:03 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed Merks
Messages: 26141
Registered: July 2009
Senior Member
Nate,

Doesn't the wizard remember the settings you used the last time the
wizard came up?


On 28/08/2012 11:06 PM, Nate G wrote:
> Hello,
>
> I have been using eclipse for a while now. I like to have eclipse
> generate a main and constructor when i make a new class. I normally
> check the box when i make a new class.Is there a setting that i change
> somewhere so i do not have to do that? I have looked all over the
> preferences(On a mac) and cannot find a box to check. I am sure i am
> missing it somewhere. Can someone please help me?
Re: HELP: Auto generate Main and Constructor settings [message #906841 is a reply to message #904752] Sun, 02 September 2012 18:42 Go to previous messageGo to next message
Nate G is currently offline Nate G
Messages: 3
Registered: August 2012
Junior Member
Nope. I thought it should, but it does not. Thats why I was looking for a setting that may off gotten turned off.
Re: HELP: Auto generate Main and Constructor settings [message #907039 is a reply to message #906841] Mon, 03 September 2012 07:33 Go to previous messageGo to next message
Dani Megert is currently offline Dani Megert
Messages: 3801
Registered: July 2009
Senior Member
On 02.09.2012 20:42, Nate G wrote:
> Nope. I thought it should, but it does not. Thats why I was looking
> for a setting that may off gotten turned off.
It does in 3.8 / 4.2 but there are voices to turn this off again. Please
add your comment to https://bugs.eclipse.org/388342

Dani
Re: HELP: Auto generate Main and Constructor settings [message #912448 is a reply to message #907039] Thu, 13 September 2012 15:47 Go to previous message
Nate G is currently offline Nate G
Messages: 3
Registered: August 2012
Junior Member
No Message Body
Previous Topic:Parameterpage and Chart at the "same time"
Next Topic:Cant startup the OSGI framework in BIRT
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Oct 25 10:33:20 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.12150 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software