Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Network Settings Juno (Build id: 20120614-1722)(Can't access via proxy)
icon8.gif  Network Settings Juno (Build id: 20120614-1722) [message #902715] Mon, 20 August 2012 05:32
Chris Birmele is currently offline Chris Birmele
Messages: 1
Registered: August 2012
Junior Member
I am trying to connect from Eclipse (Juno Build: 20120614-1722) to a cloud based repository, but can't connect from my workplace (i.e. via a proxy server). To clarify, I CAN access this repository:

a) from my workplace using the browser
b) from my workplace using another IDE
c) from home using ECLIPSE (i.e. without proxy server in the middle)

So it appears my proxy settings in Eclipse are not setup properly, but for the life of me I can't figure out how to fix it. It appears to be a straight forward process but nothing I tried made any difference - the connection times out.

I tried 'Direct', 'Native and 'Manual' mode, added the proxy settings to the HTTPS template, etc.

What else can I try? Is there a log file somewhere I can monitor to see what Eclipse is actually doing?

Thanks for any advice.
Previous Topic:Difference between Eclipse Juno,Indigo,Helios and Galileo
Next Topic:Eclipse Not opening
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 22 00:19:25 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03435 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software