Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » P2 » Why I can't see my features when executing my product ?
Why I can't see my features when executing my product ? [message #902708] Sun, 19 August 2012 21:52 Go to next message
Cristiano Gaviao is currently offline Cristiano Gaviao
Messages: 253
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

Don't know id it is a p2 issue. I think so. Smile

I've some bundles grouped in a feature project. I've used this feature in a juno product.

running this product ( ensuring that I've select "features selected below", I can't see my features installed, but I can see the bundles.

Am I missing something ?

regards,

Cristiano
Re: Why I can't see my features when executing my product ? [message #903748 is a reply to message #902708] Sat, 25 August 2012 08:07 Go to previous messageGo to next message
Brian de Alwis is currently offline Brian de Alwis
Messages: 242
Registered: July 2009
Senior Member
Do you mean through About > Installation Details > Installed Features? If so, it's by design as per the links in the following post:

http://www.eclipse.org/forums/index.php/mv/msg/354981/879034/#msg_879034

Brian
Re: Why I can't see my features when executing my product ? [message #907999 is a reply to message #903748] Tue, 04 September 2012 10:26 Go to previous message
Cristiano Gaviao is currently offline Cristiano Gaviao
Messages: 253
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Brian,

I could figure out and setup a right branding plugin.

thanks,

Cristiano
Previous Topic:How do we set Available Software Sites
Next Topic:It is possible to control the visibility of child repositories in a composite site?
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Aug 31 04:33:43 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01748 seconds