Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » Java Development Tools (JDT) » Ant not working (PDT) - AntJRETab error - Bugged it
icon4.gif  Ant not working (PDT) - AntJRETab error - Bugged it [message #901081] Thu, 09 August 2012 12:08 Go to next message
Ruben Goethals is currently offline Ruben Goethals
Messages: 11
Registered: November 2009
Junior Member
I can't get Ant to work (in PDT).
First, nowhere can I make eclipse to run ant on my build.xml file. All the different context- and other menus from where you can command it just don't do anything (no feedback at all so I don't know if anything has happened).
Only when I opened the Ant view, manually added my build file there and ran it via the view run button, it finally does something, but then I get the error below.

Can someone please help me with (yet another*) eclipse bottleneck? Sad
I'd appreciate it! (This is for a development cooperation project.)

====== Error ====
'Launching Ant buildfile' has encountered a problem.
An internal error has occurred.
org/eclipse/ant/internal/ui/launchConfigurations/AntJRETab

* Since I installed Eclipse 4.2, I had a lot of problems eating time away.


[Updated on: Fri, 10 August 2012 10:02]

Report message to a moderator

Re: Ant not working (PDT) - AntJRETab error - Help plz [message #901204 is a reply to message #901081] Fri, 10 August 2012 06:30 Go to previous messageGo to next message
Ruben Goethals is currently offline Ruben Goethals
Messages: 11
Registered: November 2009
Junior Member
Example of the "running" problems mentioned:
When I do..
my project > properties > builders > clicked new > Ant builder
.. it does nothing. Add dialog closes and nothing happens.


[Updated on: Fri, 10 August 2012 08:21]

Report message to a moderator

Re: Ant not working (PDT) - AntJRETab error - Help plz [message #901257 is a reply to message #901204] Fri, 10 August 2012 10:01 Go to previous message
Ruben Goethals is currently offline Ruben Goethals
Messages: 11
Registered: November 2009
Junior Member
Just discovered it's only on a 64 bit eclipse (even fresh installation)!
Bugged it here: 2 related(?) errors on 64 bit only - Ant en Project properties.


Previous Topic:remote debugging question
Next Topic:How send Email in JSP page by java?
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Apr 19 13:23:01 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02366 seconds