Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Rich Client Platform (RCP) » Eclipse RCP application fails when started from read-only folder
Eclipse RCP application fails when started from read-only folder [message #900957] Thu, 09 August 2012 08:27 Go to next message
Alexander Lex is currently offline Alexander Lex
Messages: 8
Registered: July 2009
Junior Member
Hi,

When I export my eclipse application and place it in a read-only folder
it fails with the following causing exception:

Caused by: java.lang.ClassNotFoundException:
org.caleydo.core.data.perspective.table.TablePerspective
at
org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClassInternal(BundleLoader.java:513)
at
org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClass(BundleLoader.java:429)
at
org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClass(BundleLoader.java:417)
at
org.eclipse.osgi.internal.baseadaptor.DefaultClassLoader.loadClass(DefaultClassLoader.java:107)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:247)
... 91 more

According to this help page [1] starting without reading permissions
should work.

I've just refactored the Class TablePerspective that seems to be the
cause of this, however, I don't see why it should work with rw but not
with r permissions. The package containing the class is correctly exported.

This is very annoying since I can't deploy the application using linux
packages or windows installers which place it in read-only directories.

[1]
http://help.eclipse.org/indigo/index.jsp?topic=%2Forg.eclipse.platform.doc.isv%2Freference%2Fmisc%2Fmulti_user_installs.html

I appreciate any help. Thanks!

Alex
Re: Eclipse RCP application fails when started from read-only folder [message #901524 is a reply to message #900957] Mon, 13 August 2012 08:45 Go to previous message
Alexander Lex is currently offline Alexander Lex
Messages: 8
Registered: July 2009
Junior Member
The solution was to delete the cache in my users's local .eclipse
folder. It seems to have contained content from before the refactoring
and wasn't updated. Simply removing the .eclipse folder did the trick.

Alex
Previous Topic:Custom Project Nature image
Next Topic:(Announce) I created some tool for Plugin Developers
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Oct 25 12:00:18 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02173 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software