Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Plugin Development Environment (PDE) » Error Exporting Plugin : Home/Classes does not exist
Error Exporting Plugin : Home/Classes does not exist [message #900920] Thu, 09 August 2012 04:17 Go to next message
Rob Nikander is currently offline Rob Nikander
Messages: 8
Registered: July 2009
Junior Member
Hello,

I'm stuck on this error. I'm in OS X and trying to run my Eclipse on the 1.7 JDK from Oracle. I also picked 1.7 as the execution environment for my plugin. When I try the "Export Wizard", then under "Destination" choose "Directory", I get this error ...

/Users/rob/Workspace/.metadata/.plugins/org.eclipse.pde.core/temp/org.eclipse.pde.container.feature/compile.org.eclipse.pde.container.feature.xml:4: The following error occurred while executing this line:
/Users/rob/Workspace/BambooEclipse/build.xml:31: /Library/Java/JavaVirtualMachines/1.7.0.jdk/Contents/Home/Classes does not exist.
The following error occurred while executing this line:
/Users/rob/Workspace/BambooEclipse/build.xml:31: /Library/Java/JavaVirtualMachines/1.7.0.jdk/Contents/Home/Classes does not exist.

Any ideas?

thanks,
Rob
Re: Error Exporting Plugin : Home/Classes does not exist [message #984789 is a reply to message #900920] Thu, 15 November 2012 00:25 Go to previous messageGo to next message
Kivanc Muslu is currently offline Kivanc Muslu
Messages: 153
Registered: November 2010
Senior Member
If you are still having this problem. Go to '/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.7.0.jdk/Contents/Home' and create an empty folder called 'Classes' in it (you will need administrative privileges for this).

For some reason empty folder works.
Re: Error Exporting Plugin : Home/Classes does not exist [message #985649 is a reply to message #900920] Thu, 15 November 2012 15:31 Go to previous message
Curtis Windatt is currently offline Curtis Windatt
Messages: 166
Registered: July 2009
Senior Member
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=392434

The errors should be fixed in 3.8.2 and 4.3.
Previous Topic:how to clone cdt.managedbuild.tool.gnu.c.linker
Next Topic:Simplify PDE Builds for similar projects
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Sep 17 07:34:24 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.13791 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software