Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » ATL » Microsoft Office Excel Injector does not produce output
Microsoft Office Excel Injector does not produce output [message #900379] Mon, 06 August 2012 13:52 Go to next message
Marcio Oliveira is currently offline Marcio Oliveira
Messages: 50
Registered: June 2010
Member
Hi,

I am starting with ATL.
After have executed the ATL Example (public2private) provided in the Eclipse Juno,
I tried to run the Microsoft Office Excel Injector from the ATL Transformations Zoo.

It seems to be simple: unpack the sources, create the ATL project and run the example.

The ATL Luncher found the metamodels. But I also tried to give the path to them.

However, in both cases the generated output was an XML file with two lines,
no data. Only the xml header and xmi header tags.

There is some incompatibility of this example with Eclipse Juno or I missed something?

Thanks in advance for the help
Re: Microsoft Office Excel Injector does not produce output [message #900795 is a reply to message #900379] Wed, 08 August 2012 09:50 Go to previous messageGo to next message
Marcio Oliveira is currently offline Marcio Oliveira
Messages: 50
Registered: June 2010
Member
Hi,

I played again with other examples such as the Families2Persons,
and all ran without problem.

In the first try with the Excel Injector I forgot to register the metamodels,
and because of that I could not even try to view the model.

However, now with the metamodels registered, I am executing the Excel Injector again
and I am getting the following error:

Error loading platform:/resource/MicrosoftOfficeExcelInjector/modelsExamples/ExcelXMLFileExample.xml: org.eclipse.emf.ecore.xmi.PackageNotFoundException: Package with uri 'urn:schemas-microsoft-com:office:spreadsheet' not found. (platform:/resource/MicrosoftOfficeExcelInjector/modelsExamples/ExcelXMLFileExample.xml, 3, 120)


Should I register the MS XML Schema? Where can get it?
Looking for answers in the Google I could not find anything.

Do someone have tried this injector before?

Thanks
Re: Microsoft Office Excel Injector does not produce output [message #1023831 is a reply to message #900795] Mon, 25 March 2013 05:13 Go to previous messageGo to next message
Marcin Szelest is currently offline Marcin Szelest
Messages: 1
Registered: March 2013
Location: Poland
Junior Member
Marcio,

I have the same problem.
Have you found solutiuon?

Regards,
Marcin
Re: Microsoft Office Excel Injector does not produce output [message #1024601 is a reply to message #1023831] Tue, 26 March 2013 04:43 Go to previous message
Marcio Oliveira is currently offline Marcio Oliveira
Messages: 50
Registered: June 2010
Member
Marcin,

I tried again, but no success.
As we had a strict deadline at that time and no one answer my question in this forum
we change to use ReqIF as input.

However, we still need to work with Excel late.

If I have new I on that issue, I will post here.

regards,
Previous Topic:multiple output models conform to the same metamodel?
Next Topic:XMIIDs recreated in atl2006 compiler
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Apr 19 02:58:15 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02769 seconds