Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Jubula » press "Start AUT" and get '5009: AUT start failed No valid Java binary found.'(error message when try to start test object)
press "Start AUT" and get '5009: AUT start failed No valid Java binary found.' [message #899804] Thu, 02 August 2012 12:04 Go to next message
Erik Gilbert is currently offline Erik GilbertFriend
Messages: 55
Registered: September 2010
Member
trying to run the example in the article:


"UI Testing with Eclipse Jubula" at jmhofer's insignificant insights site:

jmhofer.johoop.de/?p=97

able to get through the example until

start the test object via the "Start AUT" toolbar button.

was able to start successfully the 'AUT Agent' service and connect to it.

But the next step of pressing the "Start AUT" button brings up the error message:

An error occurred.

Reason: 5009: AUT start failed

No valid Java binary found. Check given JRE binary.

Anyone know the reason for this error or how to fix it?

I have both the Java 1.7 JRE installed and Java EE 6 SDK installed. Haven't had any other problems with the Java binary. The binary is in the PATH environment variable.
Re: press "Start AUT" and get '5009: AUT start failed No valid Java binary found.' [message #900343 is a reply to message #899804] Mon, 06 August 2012 14:52 Go to previous messageGo to next message
Alexandra Schladebeck is currently offline Alexandra SchladebeckFriend
Messages: 1193
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

Judging from your later posts, can I assume that you got the AUT started?

Best regards,
Alex
Re: press "Start AUT" and get '5009: AUT start failed No valid Java binary found.' [message #1172315 is a reply to message #900343] Tue, 05 November 2013 21:17 Go to previous message
Bernard Rossi is currently offline Bernard RossiFriend
Messages: 9
Registered: October 2013
Junior Member
What was the solution?

Thanks,
Bernard
Previous Topic:Dealing with a growing test library and new product versions
Next Topic:Test RCP AUT with Luna target platform
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 19 18:12:43 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01766 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software