Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » PHP Development Tools (PDT) » An error occurred while automatically activating bundle org.eclipse.php.debug.core(Eclipse was working yesterday night and suddenly this morning no way to launch xdebug session)
An error occurred while automatically activating bundle org.eclipse.php.debug.core [message #899785] Thu, 02 August 2012 11:09 Go to next message
chen thierry is currently offline chen thierry
Messages: 24
Registered: June 2010
Junior Member
Eclipse was working yesterday night and suddenly this morning no way to launch xdebug session. Here is the first lines logged:

!SESSION 2012-08-02 12:39:40.458 -----------------------------------------------
eclipse.buildId=unknown
java.version=1.6.0_26
java.vendor=Sun Microsystems Inc.
BootLoader constants: OS=linux, ARCH=x86, WS=gtk, NL=fr_FR
Framework arguments:  -showlocation
Command-line arguments:  -os linux -ws gtk -arch x86 -showlocation

This is a continuation of log file /home/kmc/workspace/.metadata/.bak_0.log
Created Time: 2012-08-02 12:39:48.304

!ENTRY org.eclipse.php.debug.daemon 4 10001 2012-08-02 12:39:48.305
!MESSAGE Debug Daemon plugin internal error
!STACK 0
java.lang.NullPointerException
	at org.eclipse.php.internal.debug.daemon.communication.CommunicationDaemonRegistry$1.getLocalId(CommunicationDaemonRegistry.java:118)
	at org.eclipse.ui.activities.WorkbenchActivityHelper.createUnifiedId(WorkbenchActivityHelper.java:181)
	at org.eclipse.ui.activities.WorkbenchActivityHelper.filterItem(WorkbenchActivityHelper.java:219)
	at org.eclipse.php.internal.debug.daemon.communication.CommunicationDaemonRegistry.getBestMatchCommunicationDaemons(CommunicationDaemonRegistry.java:116)
	at org.eclipse.php.internal.debug.daemon.DaemonPlugin.startDaemons(DaemonPlugin.java:85)
	at org.eclipse.php.internal.debug.daemon.DaemonPlugin$1.run(DaemonPlugin.java:67)
	at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:54)

!ENTRY org.eclipse.equinox.registry 4 1 2012-08-02 12:44:27.370
!MESSAGE Plug-in org.eclipse.php.debug.core was unable to load class org.eclipse.php.internal.debug.core.launching.PHPLaunchDelegateProxy.
!STACK 0
org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseLazyStarter$TerminatingClassNotFoundException: An error occurred while automatically activating bundle org.eclipse.php.debug.core (154).
	at org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseLazyStarter.postFindLocalClass(EclipseLazyStarter.java:122)
	at org.eclipse.osgi.baseadaptor.loader.ClasspathManager.findLocalClass(ClasspathManager.java:463)
	at org.eclipse.osgi.internal.baseadaptor.DefaultClassLoader.findLocalClass(DefaultClassLoader.java:216)
	at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findLocalClass(BundleLoader.java:400)
	at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClassInternal(BundleLoader.java:476)
...


Thanks for any help
Re: An error occurred while automatically activating bundle org.eclipse.php.debug.core [message #949762 is a reply to message #899785] Fri, 19 October 2012 09:09 Go to previous messageGo to next message
chen thierry is currently offline chen thierry
Messages: 24
Registered: June 2010
Junior Member
Found a solution:
Make space on disks and then restart Eclipse made it work again.
Re: An error occurred while automatically activating bundle org.eclipse.php.debug.core [message #989097 is a reply to message #949762] Tue, 04 December 2012 15:26 Go to previous messageGo to next message
chen thierry is currently offline chen thierry
Messages: 24
Registered: June 2010
Junior Member
An other time just restart eclipse made it
Re: An error occurred while automatically activating bundle org.eclipse.php.debug.core [message #1220567 is a reply to message #899785] Thu, 12 December 2013 14:48 Go to previous message
chen thierry is currently offline chen thierry
Messages: 24
Registered: June 2010
Junior Member
An other time. Closing project. Restart eclipse. Reopen project solved the problem
Previous Topic:PHP formatter inserts unwanted whitespace in web pages
Next Topic:cannot type letter f
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Oct 24 16:27:04 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01967 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software