Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Jubula » My AUT does not start by testexec during Test Job (Testexec cannot connect to my AUT)
My AUT does not start by testexec during Test Job [message #899449] Tue, 31 July 2012 21:15 Go to next message
Oscar Trejo-Soria is currently offline Oscar Trejo-Soria
Messages: 21
Registered: June 2012
Junior Member
Hi,

I am using testexec on my Ubuntu VM, and I am not having the desired results while performing a Test Job. I am using an configuration file with testexec, but when testexec is started, I have this error: "Could not connect to AUT: [myAUTconfig]". I have experience this error before due to the activation of my AUT window, but the difference with this issue is that testexec will not even open my AUT. I have check my AUTconfig (path, id, config name, etc), but I have not find any error. I have also used other configuration files, and they run perfectly. If I compare my config files with this one, the only difference is that my other config files only run Test Suites, and not Test Jobs. I do not know if I am missing something or I have to specify something for Test Jobs.

Oscar Trejo
Re: My AUT does not start by testexec during Test Job [message #899720 is a reply to message #899449] Thu, 02 August 2012 05:58 Go to previous message
Alexandra Schladebeck is currently offline Alexandra Schladebeck
Messages: 1155
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

The documentation for testexec contains information on starting Test Jobs via the testexec. Basically, for Test Jobs, the AUTs are not automatically started, but must be started in advance (either manually via a config - not recommended for CI - or using AUT run). This blog entry also contains some more information.

HTH,
Alex
Previous Topic:Copy/paste test steps in stand-alone version 1.2
Next Topic:HTML: Manually specify component id and/or XPath
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Oct 25 02:52:05 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01668 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software