Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF "Technology" (Ecore Tools, EMFatic, etc)  » [texo] git repo unavailable
[texo] git repo unavailable [message #899425] Tue, 31 July 2012 14:50 Go to next message
Erdal Karaca is currently offline Erdal Karaca
Messages: 729
Registered: July 2009
Senior Member
Last week I have tried cloning the texo git repo:

http://git.eclipse.org/gitroot/texo/org.eclipse.emf.texo.git

which got stuck at 73% ending in a time out.
Today, it does not work at all.
Re: [texo] git repo unavailable [message #899436 is a reply to message #899425] Tue, 31 July 2012 15:17 Go to previous messageGo to next message
Martin Taal is currently offline Martin Taal
Messages: 5326
Registered: July 2009
Senior Member
Worked for me a few mins back:
mtaal@oslo:~/mytmp$ git clone http://git.eclipse.org/gitroot/texo/org.eclipse.emf.texo.git
Cloning into org.eclipse.emf.texo...
remote: Counting objects: 22646, done.
remote: Compressing objects: 100% (10371/10371), done.
remote: Total 22646 (delta 15785), reused 15046 (delta 9565)
Receiving objects: 100% (22646/22646), 155.66 MiB | 526 KiB/s, done.
Resolving deltas: 100% (15785/15785), done.
mtaal@oslo:~/mytmp$

gr. Martin


On 07/31/2012 08:50 PM, Erdal Karaca wrote:
> Last week I have tried cloning the texo git repo:
>
> http://git.eclipse.org/gitroot/texo/org.eclipse.emf.texo.git
>
> which got stuck at 73% ending in a time out.
> Today, it does not work at all.


--

With Regards, Martin Taal

Springsite/Elver.org
Office: Hardwareweg 4, 3821 BV Amersfoort
Postal: Nassaulaan 7, 3941 EC Doorn
The Netherlands
Cell: +31 (0)6 288 48 943
Tel: +31 (0)84 420 2397
Fax: +31 (0)84 225 9307
Mail: mtaal@xxxxxxxx - mtaal@xxxxxxxx
Web: www.springsite.com - www.elver.org
Re: [texo] git repo unavailable [message #899452 is a reply to message #899436] Tue, 31 July 2012 17:38 Go to previous message
Erdal Karaca is currently offline Erdal Karaca
Messages: 729
Registered: July 2009
Senior Member
so, you are using the command line tools... It must be a egit issue, then...
Previous Topic:[texo] Not possible to determine id eattribute for eClass ...
Next Topic:[EEF] Changing Representation of attributes of an Eclass with multiple SuperTypes
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Jul 24 06:54:46 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04278 seconds