Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » I need help, I have no idea what's wrong(Android Native Development tab has disappeared.)
icon8.gif  I need help, I have no idea what's wrong [message #899330] Tue, 31 July 2012 13:33 Go to next message
Andy Madden is currently offline Andy MaddenFriend
Messages: 4
Registered: July 2012
Junior Member
I am currently working on an Android application, but about two weeks ago my Native Development tab in my Preferences literally vanished. I have no idea why its not there anymore, and I know it was there before. Here is a link to a stack overflow question of mine...

http:// stackoverflow. com/questions/11436876/native-development-tab-doesnt-show-up

I have redownloaded Eclipse and still have the same problem. I can't find anywhere that says anything about this problem. Someone please let me know.

Or, if anyone knows how I can post directly to a support forum please direct me there, as I couldn't find it.



Thank you
Re: I need help, I have no idea what's wrong [message #899335 is a reply to message #899330] Tue, 31 July 2012 13:37 Go to previous messageGo to next message
Russell Bateman is currently offline Russell BatemanFriend
Messages: 3268
Registered: July 2009
Location: Provo, Utah, USA
Senior Member

On 7/31/2012 7:33 AM, Andy Madden wrote:
> I am currently working on an Android application, but about two weeks
> ago my Native Development tab in my Preferences literally vanished. I
> have no idea why its not there anymore, and I know it was there before.
> Here is a link to a stack overflow question of mine...
>
> http:// stackoverflow.
> com/questions/11436876/native-development-tab-doesnt-show-up
>
> I have redownloaded Eclipse and still have the same problem. I can't
> find anywhere that says anything about this problem. Someone please let
> me know.
> Or, if anyone knows how I can post directly to a support forum please
> direct me there, as I couldn't find it.
>
>
> Thank you

Eclipse isn't the problem, it's the Android development plugins (which
are not developed by the Eclipse community, but rather by the Google
Android community). These are not supported in Eclipse forums, but by
Android-specific ones or others that include Android support like
stackoverflow, one of the best.
Re: I need help, I have no idea what's wrong [message #899342 is a reply to message #899335] Tue, 31 July 2012 14:03 Go to previous messageGo to next message
Andy Madden is currently offline Andy MaddenFriend
Messages: 4
Registered: July 2012
Junior Member
I posted on stack overflow 20 days ago and haven't gotten a response...Not sure what else to do.
Re: I need help, I have no idea what's wrong [message #899349 is a reply to message #899335] Tue, 31 July 2012 14:03 Go to previous messageGo to next message
Andy Madden is currently offline Andy MaddenFriend
Messages: 4
Registered: July 2012
Junior Member
I posted on stack overflow 20 days ago and haven't gotten a response...Not sure what else to do.
Re: I need help, I have no idea what's wrong [message #899360 is a reply to message #899349] Tue, 31 July 2012 14:27 Go to previous message
Russell Bateman is currently offline Russell BatemanFriend
Messages: 3268
Registered: July 2009
Location: Provo, Utah, USA
Senior Member

On 7/31/2012 8:03 AM, Andy Madden wrote:
> I posted on stack overflow 20 days ago and haven't gotten a
> response...Not sure what else to do.

Hmmm... got everyone stumped, I guess. I know a couple of others; check
these out:

http://www.javahotchocolate.com/tutorials/android.html#support
Previous Topic:Get Eclipse in Windows startup-menu
Next Topic:OLE Automation read shared email inbox
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 22 15:08:12 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.08701 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software