Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF "Technology" (Ecore Tools, EMFatic, etc)  » [EEF] Changing Representation of attributes of an Eclass with multiple SuperTypes
[EEF] Changing Representation of attributes of an Eclass with multiple SuperTypes [message #899252] Tue, 31 July 2012 04:43 Go to next message
masija . is currently offline masija .
Messages: 59
Registered: July 2010
Member
Hi @ all,

I have a problem with an ecore model using multiple inheritance.
The metamodel looks like this:

Element -> ElementWithName, ElementWithIntAttribute
ElementWithName
- name: EString
ElementWithIntAttribute
- intAttribute: EInt

From this metamodel I initialize a genmodel and then initialize the EEF models.
Now I would like to change the representation of the ElementEditor name from Widget Text to, eg a Textarea. Unfortunately this is not possible. The text input box "Representation" is locked and the selection button at the right does not open.

If I create a similar grammar without multiple inheritance eg

Element -> ElementWithNameAndIntAttribute
ElementWithNameAndIntAttribute
- name: EString
- intAttribute: EInt

everything works as expected.
Do you have any idea how to fix this problem?

Best regards and thanks in advance for your comments,
masija
Re: [EEF] Changing Representation of attributes of an Eclass with multiple SuperTypes [message #899253 is a reply to message #899252] Tue, 31 July 2012 04:46 Go to previous messageGo to next message
masija . is currently offline masija .
Messages: 59
Registered: July 2010
Member
doublepost

[Updated on: Tue, 31 July 2012 04:48]

Report message to a moderator

Re: [EEF] Changing Representation of attributes of an Eclass with multiple SuperTypes [message #899589 is a reply to message #899252] Wed, 01 August 2012 10:16 Go to previous message
masija . is currently offline masija .
Messages: 59
Registered: July 2010
Member
actually it wasn't a EEF problem, but a broken genmodel (see http://www.eclipse.org/forums/index.php/mv/msg/297136/806284/#msg_806284).
After re-creation of the genmodel, everything works as espected.
Previous Topic:[texo] git repo unavailable
Next Topic:[texo] conversion from json string to EDataType
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Jul 31 21:44:38 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.10443 seconds