Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF "Technology" (Ecore Tools, EMFatic, etc)  » [Texo] HTTP 404 when using Opera
[Texo] HTTP 404 when using Opera [message #897853] Wed, 25 July 2012 06:17 Go to next message
Erdal Karaca is currently offline Erdal Karaca
Messages: 740
Registered: July 2009
Senior Member
When using Opera or curl-library to test the web service, I get a 404 Not Found:

http://localhost/org.eclipse.emf.texo.web.example/model


The same request works when using Firefox or Chrome.

Same for the jsonws and xmlws.

[Updated on: Wed, 25 July 2012 06:21]

Report message to a moderator

Re: [Texto] HTTP 404 when using Opera [message #897932 is a reply to message #897853] Wed, 25 July 2012 09:09 Go to previous messageGo to next message
Martin Taal is currently offline Martin Taal
Messages: 5329
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Erdal,
Hmm, I have really no idea why this happens... are you sure that the port number is correct in the url?
Or maybe proxy settings in the browser?

If you are on linux can you check using wget?

If you are sure that it indeed fails then you can enter an issue then I can check opera.


gr. Martin

On 07/25/2012 12:17 PM, Erdal Karaca wrote:
> When using Opera or curl-library to test the web service, I get a 404 Not Found:
>
> http://localhost/org.eclipse.emf.texo.web.example/model
>
> The same request works when using Firefox or Chrome.
>
> Same for the jsonws and xmlws.


--

With Regards, Martin Taal

Springsite/Elver.org
Office: Hardwareweg 4, 3821 BV Amersfoort
Postal: Nassaulaan 7, 3941 EC Doorn
The Netherlands
Cell: +31 (0)6 288 48 943
Tel: +31 (0)84 420 2397
Fax: +31 (0)84 225 9307
Mail: mtaal@xxxxxxxx - mtaal@xxxxxxxx
Web: www.springsite.com - www.elver.org
Re: [Texto] HTTP 404 when using Opera [message #897955 is a reply to message #897932] Wed, 25 July 2012 09:51 Go to previous message
Erdal Karaca is currently offline Erdal Karaca
Messages: 740
Registered: July 2009
Senior Member
Just switched to another port, now it works on Opera, too.
For more details see:

http://stackoverflow.com/questions/11645617/http-404-in-opera-and-rcurl-but-not-in-firefox
Previous Topic:how to remove the EReference in my Ecore Diagram
Next Topic:[Texo] Abstract schema type is unknown
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Aug 30 08:30:04 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 1.53061 seconds