Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Proxy authentication always turns false(Unable to register username and password in eclipse 4.2&3.8)
Proxy authentication always turns false [message #894336] Sun, 08 July 2012 12:19 Go to next message
Vasanth Kumar is currently offline Vasanth KumarFriend
Messages: 1
Registered: July 2012
Junior Member
I'm using eclipse 4.2 in windows 7. When i register my proxy in the networks tab under general preferences and click OK, it is not connecting to the proxy server. It shows Auth (authentication required) as false if i open it again. It doesn't register my username or password on the network.

I tried 3.8 also, I get the same issue.

Am I missing out something??Please help me with this issue.


Thanks a lot,
Vasanth.
Re: Proxy authentication always turns false [message #896613 is a reply to message #894336] Thu, 19 July 2012 07:23 Go to previous message
John Doe is currently offline John DoeFriend
Messages: 1
Registered: July 2012
Junior Member
Hi,

I can confirm the problem! After saving the authentication (username and password) it doesn't work. If I'm checking the proxy settings, the proxy is already there but the authentication is disabled and no username and password are in the fields.

I have no problems with the older 3.7.

Best,
John
Previous Topic:Bpel Workflows web services with Lego NXT Brick
Next Topic:Editing Jar File Source Attachment
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Nov 28 09:04:10 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01624 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software