Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse 4 » Some menu items are not displayed in E4 application
Some menu items are not displayed in E4 application [message #894196] Sat, 07 July 2012 13:43 Go to next message
Bruno Missing name is currently offline Bruno Missing name
Messages: 16
Registered: March 2011
Junior Member
I played around with Eclipse 4.2 RCP to figure out how to wire the view layer with the control layer. However, after a while I noticed that the "Help" menu item isn't displayed anymore, although the "To be rendered" and "Visible" checkboxes are both checked. After that I started a new project and added a Handled Tool Item, but the item isn't displayed. What might have gone wrong here?
Re: Some menu items are not displayed in E4 application [message #894528 is a reply to message #894196] Mon, 09 July 2012 14:13 Go to previous message
Paul Webster is currently offline Paul Webster
Messages: 6859
Registered: July 2009
Location: Ottawa
Senior Member

Are you using org.eclipse.ui (the 4.2 Workbench) or an Eclipse4 application (many org.eclipse.e4.* bundles)?

Is there anything in your error log? <workbench>/.metadata/.log

PW


Previous Topic:Product Start Levels
Next Topic:Runtime Construction of Topic Strings
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 22 01:49:25 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01866 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software