Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Ecore Tools » problem when trying to open my ecore with oclin ecore editor
problem when trying to open my ecore with oclin ecore editor [message #892999] Mon, 02 July 2012 04:59 Go to next message
frank fotso is currently offline frank fotso
Messages: 91
Registered: May 2012
Member
hi ,
i have created my ecore and now i want to add some constraints on it using ocl, but , when i'm trying to open my ecore file with oclInEcore editor i have the following error:
Could not open the editor: The editor class could not be instantiated. This usually indicates a missing no-arg constructor or that the editor's class name was mistyped in plugin.xml. "

any ideas on what can be the problem?

best regards,
Frank
Re: problem when trying to open my ecore with oclin ecore editor [message #893000 is a reply to message #892999] Mon, 02 July 2012 05:00 Go to previous messageGo to next message
frank fotso is currently offline frank fotso
Messages: 91
Registered: May 2012
Member
i'm using
eclipse-SDK-3.7.1 and Xtext-2.2.1-win32
Re: problem when trying to open my ecore with oclin ecore editor [message #893051 is a reply to message #893000] Mon, 02 July 2012 08:44 Go to previous message
frank fotso is currently offline frank fotso
Messages: 91
Registered: May 2012
Member
thks
but i think is a problem with the version of eclipse and xtext that i using .
then i think the best solution is to change the version and choose the latest one ( juno) .
i have done it and everything are ok now.
Previous Topic:How to create a user defined attribute
Next Topic:JAXB annotation in Ecore
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Aug 01 08:06:00 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02430 seconds