Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Missing Build Path menu item in context menu
Missing Build Path menu item in context menu [message #892538] Thu, 28 June 2012 10:50 Go to next message
Dirk Ulrich is currently offline Dirk Ulrich
Messages: 2
Registered: June 2012
Junior Member
Usually there is a Build Path menu item near the Source and the Refactor menu items in the context menu if I right-click on a project in the package explorer.

It happened that this menu item has gone and appears only when right-clicking on the src folder under the project node.

Where has that menu item (of the project node) gone?

It's weird because I have several workspace and this phenomenon occurs only in one workspace but not in the others.

How can I get that menu item back?

Thank you.
Re: Missing Build Path menu item in context menu [message #892553 is a reply to message #892538] Thu, 28 June 2012 11:36 Go to previous messageGo to next message
Russell Bateman is currently offline Russell Bateman
Messages: 3131
Registered: July 2009
Location: Provo, Utah, USA
Senior Member

On 6/28/2012 8:50 AM, Dirk Ulrich wrote:
> Usually there is a Build Path menu item near the Source and the Refactor
> menu items in the context menu if I right-click on a project in the
> package explorer.
>
> It happened that this menu item has gone and appears only when
> right-clicking on the src folder under the project node.
>
> Where has that menu item (of the project node) gone?
>
> It's weird because I have several workspace and this phenomenon occurs
> only in one workspace but not in the others.
>
> How can I get that menu item back?
>
> Thank you.

The context menu depends on, well, context. Context is affected by
perspective, project type, file type, so many things. Also, I note that
Indigo still has a bug in the population of the Run As item on Linux
that can be worked around (i.e.: tricked into working).

Just saying...not sure it helps.
Re: Missing Build Path menu item in context menu [message #892558 is a reply to message #892553] Thu, 28 June 2012 11:46 Go to previous message
Dirk Ulrich is currently offline Dirk Ulrich
Messages: 2
Registered: June 2012
Junior Member
Well, it worked well until yet with my Indigo (and it's still working in another workspace). I must accidentially do something that does not appear anymore.
Maybe this happened as a side effect when uninstalling plugins (TOAD, ...)!?! It's weird anyway.
Previous Topic:Juno Provisioning Exception
Next Topic:JRE not compatible with workspace .class file compatibility
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Jul 28 10:41:26 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04447 seconds