Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » BIRT » 'Internal error' when opening PDF preview window
'Internal error' when opening PDF preview window [message #891884] Tue, 26 June 2012 12:35 Go to next message
Paul Ramsden is currently offline Paul Ramsden
Messages: 79
Registered: February 2011
Location: BW, Germany
Member
For some time now I get an 'Internal error' message when the PDF preview window is opened for the second time.

Like this...


    open BIRT viewer in eclipse
    select PDF output
    select print
    close PDF preview
    close viewer
    open viewer
    select PDF output
    'Internal error occured'


I then have to close & restart eclipse.


Re: 'Internal error' when opening PDF preview window [message #891941 is a reply to message #891884] Tue, 26 June 2012 15:57 Go to previous messageGo to next message
Jason Weathersby is currently offline Jason Weathersby
Messages: 9167
Registered: July 2009
Senior Member

What version are you using?

Jason


On 6/26/2012 8:35 AM, Paul Ramsden wrote:
> For some time now I get an 'Internal error' message when the PDF preview
> window is opened for the second time.
>
> Like this...
>
>
> open BIRT viewer in eclipse
> select PDF output
> select print
> close PDF preview
> close viewer
> open viewer
> select PDF output
> 'Internal error occured'
>
>
> I then have to close & restart eclipse.
>
>
>
Re: 'Internal error' when opening PDF preview window [message #892064 is a reply to message #891941] Wed, 27 June 2012 04:42 Go to previous messageGo to next message
Paul Ramsden is currently offline Paul Ramsden
Messages: 79
Registered: February 2011
Location: BW, Germany
Member
Eclipse Indigo SR1 20110916-0149

BIRT 3.7.2 20120213
Re: 'Internal error' when opening PDF preview window [message #892522 is a reply to message #892064] Thu, 28 June 2012 14:22 Go to previous message
Jason Weathersby is currently offline Jason Weathersby
Messages: 9167
Registered: July 2009
Senior Member

Paul

I tried to reproduce this issue and I could not. Can you check the
workspace log in the .metadata directory to see if it shows anything?

Jason

On 6/27/2012 12:42 AM, Paul Ramsden wrote:
> Eclipse Indigo SR1 20110916-0149
>
> BIRT 3.7.2 20120213
Previous Topic:How to use charAt() in a highlight expression?
Next Topic:question on report design
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Oct 21 00:45:48 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.10211 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software