Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » ATL » ATL plugin using UML metamodel
ATL plugin using UML metamodel [message #887556] Sat, 16 June 2012 20:52
Fernanda R.F. is currently offline Fernanda R.F.Friend
Messages: 64
Registered: May 2012
Member
Hi,


I'm trying to use ATL plugin, but I'm getting the following error:

org.eclipse.m2m.atl.engine.emfvm.VMException: Could not find model element Model from UML
Java Stack:
org.eclipse.m2m.atl.engine.emfvm.VMException: Could not find model element Model from UML
	at org.eclipse.m2m.atl.engine.emfvm.ASM.registerOperations(ASM.java:243)
	at org.eclipse.m2m.atl.engine.emfvm.ASM.run(ASM.java:195)
	at org.eclipse.m2m.atl.engine.emfvm.launch.EMFVMLauncher.internalLaunch(EMFVMLauncher.java:170)
	at org.eclipse.m2m.atl.engine.emfvm.launch.EMFVMLauncher.launch(EMFVMLauncher.java:139)
	at uml2metamodelRC.Uml2metamodel.doUml2metamodel(Uml2metamodel.java:165)
	at uml2metamodelRC.Uml2metamodel.main(Uml2metamodel.java:80)
Caused by: org.eclipse.m2m.atl.engine.emfvm.ASM$SignatureParsingException: Could not find model element Model from UML
	at org.eclipse.m2m.atl.engine.emfvm.ASM.parseTypeInternal(ASM.java:414)
	at org.eclipse.m2m.atl.engine.emfvm.ASM.parseType(ASM.java:378)
	at org.eclipse.m2m.atl.engine.emfvm.ASM.registerOperations(ASM.java:240)
	... 5 more


I'm using an UML file as metamodel in and an Ecore file as metamodel out.

I tried change sending a URL instead of UML metamodel, however the error still occurring.

So, what could I do to resolve it?

Thanks



Previous Topic:Sources for EMFTVM
Next Topic:Applying UML profile for target model using ATL
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 19 22:44:46 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.12649 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software