Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » 100% CPU consumtion
100% CPU consumtion [message #117112] Mon, 05 November 2007 11:26 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: mom.mom.gmx.net

I installed Eclipse 3.3.1, and TPTP via the Europa Discovery site. JDK 6,
Windows XP SP2.

I created a project with only a Main class. When I create a profile
configuration and go to the "Monitor" tab, the eclipse CPU usage goes up to
100% and doesn't come back.
Eclipse itself is not frozen, it just uses 100% CPU. I can choose a Monitor,
but nothing happens when I try to profile the Application.

Any guesses?

cheers Rainer
Re: 100% CPU consumtion [message #117138 is a reply to message #117112] Mon, 05 November 2007 16:04 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: alexander.n.alexeev.intel.com

Hi

Does this behavior repeats every time then you start profiling?
Could you find "ACServer.exe" and "TPTPProcessController.exe" in Windows
Task Manager after opening Monitor tab?
Did you try to press "Test Availability" button on Java profiling - JRE
1.5 or newer?

Thanks,
Alex.
Re: 100% CPU consumtion [message #117355 is a reply to message #117138] Tue, 06 November 2007 13:14 Go to previous message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: mom.mom.gmx.net

> From: "Alexander N. Alexeev" <alexander.n.alexeev@intel.com> wrote:
>
> Does this behavior repeats every time then you start profiling?

Yes, actually it allready happens in den Configuration Dialog. But after I
have set it up and directly run the configuration, it also happens.

> Could you find "ACServer.exe" and "TPTPProcessController.exe" in Windows
> Task Manager after opening Monitor tab?

Yes, directly after starting eclipse, and also when starting the profiling.
Both without any significant CPU consumption. I also tried it without the
Firewall. And I have admin rights on the System.

> Did you try to press "Test Availability" button on Java profiling

Yes, all stays enabled. (Or whatever not happens when it is avaiable)


> JRE 1.5 or newer?

jre1.6.0_03 Which was installed by the JDK 1.6

I also tried to start eclipse -vm e:\program... directly with the JDK VM.
But same effect.

Cheers
Rainer
Previous Topic:[TPTP + AGR] Recorder does not work on SLES SUSE 10
Next Topic:PC-Lint integration
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Nov 29 05:33:50 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02797 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software