Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » EGL Development Tools » Error when opening 'HelloWorldView.egl'
Error when opening 'HelloWorldView.egl' [message #876291] Thu, 24 May 2012 10:17 Go to next message
Peter Tübben is currently offline Peter Tübben
Messages: 3
Registered: May 2012
Junior Member
Hello,

yesterday i installed EGL and created my first project (as described under eclipse.org/edt/#gettingstarted) successful at home. Everythings works as expected. Smile

today i want to repeat this in at office and now i get an error when i want to open 'HelloWorldView.egl':

Screenshot: www.abload.de/img/egl_errorm79xj.png


Any hints what's going wrong?

Thanks in advance & Greetings ... Peter
Re: Error when opening 'HelloWorldView.egl' [message #876328 is a reply to message #876291] Thu, 24 May 2012 11:38 Go to previous messageGo to next message
fahua jin is currently offline fahua jin
Messages: 58
Registered: July 2011
Member
Can you access Google in your office machine?
Re: Error when opening 'HelloWorldView.egl' [message #876342 is a reply to message #876328] Thu, 24 May 2012 12:20 Go to previous messageGo to next message
Peter Tübben is currently offline Peter Tübben
Messages: 3
Registered: May 2012
Junior Member
fahua jin wrote on Thu, 24 May 2012 07:38
Can you access Google in your office machine?


yes, of course:

IBM-Help
CRRUI2094E There are EGL function calls leading to this error: error_name.

Explanation
There are EGL function calls leading to this error: error_name.

User Response
Make the necessary correction and run again, or cancel.


IBM-Help
CRRUI2095E Could not find the EGL function calls leading to this error.

Explanation
There are EGL function calls leading to this error that could not be found.

User Response
Make the necessary correction and run again, or cancel.


Now i'm as wise as before

Any other constructive suggestions?

Thanks in advance & Greetings ... Peter
Re: Error when opening 'HelloWorldView.egl' [message #876383 is a reply to message #876342] Thu, 24 May 2012 13:48 Go to previous messageGo to next message
Brian Svihovec is currently offline Brian Svihovec
Messages: 55
Registered: July 2009
Member
Peter,

It looks like the IDE is unable to access the remote Dojo widget library, which is located at http ://ajax.googleapis.com/ajax/libs/dojo/1.7.1/dojo

To work around this issue you can try using the local version of the Dojo widget project, which can be accessed by:

1) Create a new EGL Client project. On the second tab, click the Dojo Remote widget project to expand the widget selection drop down. Choose the Local Dojo widgets and press Finish.

2) Right click on your existing project and select "properties". In the properties list, select EGL Path and change the project dependency from Dojo Remote to Dojo Local.

3) Close and reopen any open editors in the IDE.

Let us know if this works.

-Brian
Re: Error when opening 'HelloWorldView.egl' [message #876729 is a reply to message #876383] Fri, 25 May 2012 07:53 Go to previous messageGo to next message
Peter Tübben is currently offline Peter Tübben
Messages: 3
Registered: May 2012
Junior Member
Hello Brian,

thanks for your reply!

In my browser i have access to

http : //ajax.googleapis.com/ajax/libs/dojo/1.7.1/dojo/dojo.js

I followed your instructions, built a second client project with local dojo and setting my first project to the local dojo dependency. But unfortunately the error stays.



Thanks & Greetings ... Peter
Re: Error when opening 'HelloWorldView.egl' [message #879270 is a reply to message #876729] Wed, 30 May 2012 22:07 Go to previous message
Theresa Ramsey is currently offline Theresa Ramsey
Messages: 62
Registered: July 2009
Location: research triangle park, n...
Member
Hi Peter,
Were you able to resolve your problem? If not, try a Project>Clean.

Does the Source tab appear ok? EDT maybe using a different web render engine (which renders the Design and Preview tab) on your home computer vs work computer. You can try picking a different render engine under Window>Preferences>EGL>Rich UI>Appearance.

Theresa
Previous Topic:New blog - What's cooking in the EDT kitchen, May 29
Next Topic:Error when connecting to IBM i
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 01 14:34:44 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02067 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software