Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » DTP » Data Source Explorer shows Informix schemas empty(When browsing an Informix database no table is expanded on any schema but system ones under Informix schema)
Data Source Explorer shows Informix schemas empty [message #874976] Mon, 21 May 2012 22:12 Go to next message
Yago Méndez Vidal is currently offline Yago Méndez VidalFriend
Messages: 3
Registered: May 2012
Junior Member
Hello.

I can't browse tables for a given schema in Informix using Eclipse Data Source Explorer. The only tables I can browse is the catalog, the sys* ones in the Informix schema.

I'm using Eclipse v3.6 (Helios) with Data Tools Project plugin v1.9.2 for accessing an Informix 11.70 database. The driver (v10.0) and the connection configuration seem to be right as I can ping and query properly using the SQL scrap book, creating and selecting tables. In fact the applications work perfectly once deployed, but I'm unable to use Eclipse features such as JPS tools. The user has the proper access and is able to browse and operate anything from Server Studio.

I've searched Google for a few days and found some cases expriencing something alike (for instance it can happen in MySQL if you're missing the database in the URL), but found no proper answer.

Thanks in advance

P.S.: I've created a test project that illustrates the problem. Notice the "Tables" node can't be expanded. i.stack.imgur.com/F2u4w.png

Edit: typo
Edit 2: Rewrite for clarifying

[Updated on: Thu, 24 May 2012 10:52]

Report message to a moderator

Re: Data Source Explorer shows Informix schemas empty [message #899267 is a reply to message #874976] Tue, 31 July 2012 09:19 Go to previous messageGo to next message
Stanislav Butsenko is currently offline Stanislav ButsenkoFriend
Messages: 4
Registered: January 2012
Junior Member
The same problem. Eclipse Indigo 3.7.2, MySQL 5.5, DTP 1.9.2
Re: Data Source Explorer shows Informix schemas empty [message #1708355 is a reply to message #899267] Tue, 15 September 2015 19:59 Go to previous messageGo to next message
Russ Timco is currently offline Russ TimcoFriend
Messages: 2
Registered: September 2015
Junior Member
I am seeing the same thing with Eclipse Luna.

Has anyone worked on this issue or gotten it to work?
Re: Data Source Explorer shows Informix schemas empty [message #1708777 is a reply to message #1708355] Mon, 21 September 2015 04:08 Go to previous messageGo to next message
Adil Mohammad is currently offline Adil MohammadFriend
Messages: 1
Registered: September 2015
Junior Member
Have you got it resolved?
Re: Data Source Explorer shows Informix schemas empty [message #1708818 is a reply to message #1708777] Mon, 21 September 2015 13:42 Go to previous messageGo to next message
Russ Timco is currently offline Russ TimcoFriend
Messages: 2
Registered: September 2015
Junior Member
No, I haven't
Re: Data Source Explorer shows Informix schemas empty [message #1708957 is a reply to message #1708818] Tue, 22 September 2015 19:41 Go to previous message
Yago Méndez Vidal is currently offline Yago Méndez VidalFriend
Messages: 3
Registered: May 2012
Junior Member
I no longer have access to that project and environment so I can't tell.
Previous Topic:Oracle Data Table menu missing
Next Topic:Advanced Pl Sql Concepts In Oracle
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Oct 01 17:19:46 GMT 2016

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02521 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software