Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Rich Client Platform (RCP) » Missing requirement(missing requirement when trying to export)
Missing requirement [message #870985] Thu, 10 May 2012 13:16 Go to next message
El Shorty is currently offline El ShortyFriend
Messages: 37
Registered: March 2012
Member
Does anybody know why I get the following error when I try to export my product using the Eclipse Product Export Wizard?

Cannot complete the install because one or more required items could not be found.
 Software being installed: SmartSignature 1.0.0.201205101510 (smartsignature.product 1.0.0.201205101510)
 Missing requirement: SmartSignature 1.0.0.201205101510 (smartsignature.product 1.0.0.201205101510) requires 'smartapps.smartsignature.data [1.0.0.201205101510]' but it could not be found


Re: Missing requirement [message #871008 is a reply to message #870985] Thu, 10 May 2012 14:14 Go to previous messageGo to next message
Paul Webster is currently offline Paul WebsterFriend
Messages: 6859
Registered: July 2009
Location: Ottawa
Senior Member

Did you synchronize your features/plugins before export?

PW


Re: Missing requirement [message #871011 is a reply to message #871008] Thu, 10 May 2012 14:17 Go to previous messageGo to next message
El Shorty is currently offline El ShortyFriend
Messages: 37
Registered: March 2012
Member
Yeah, I even removed all plugins from my product and added them again, pressed synchronize but I keep getting the same error message. It does sometimes change to another plugin. But it is always on of those 2 plugins.
Re: Missing requirement [message #871025 is a reply to message #871011] Thu, 10 May 2012 14:46 Go to previous message
Paul Webster is currently offline Paul WebsterFriend
Messages: 6859
Registered: July 2009
Location: Ottawa
Senior Member

The why is it is saying it can't find the plugin with that exact version, 1.0.0.201205101510, from your product. Did it generate a subdirectory? With a content.xml or content.jar anywhere?

PW


Previous Topic:Eclipse resolve environment variables
Next Topic:RCP Java Web Start not starting up
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Nov 29 00:26:50 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.09871 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software