Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Virgo » Could not use repository chain in new virgo tool
Could not use repository chain in new virgo tool [message #869725] Fri, 04 May 2012 03:56 Go to next message
George Zeng is currently offline George ZengFriend
Messages: 11
Registered: May 2012
Junior Member
ext.type=external
ext.searchPattern=repository/ext/{artifact}

usr.type=watched
usr.watchDirectory=repository/usr

test-app.type=external
test-app.searchPattern=E:/BGLPro/researches/osgi/test_v1/*/${bundle}

chain=ext,usr,test-app

the above is the repository configuration, I set these and click the refresh button in repository tag panel, but useless.
Re: Could not use repository chain in new virgo tool [message #869726 is a reply to message #869725] Fri, 04 May 2012 04:00 Go to previous messageGo to next message
Miles Parker is currently offline Miles ParkerFriend
Messages: 1340
Registered: July 2009
Senior Member
George, please file a bug on this indicating what steps you took and whether this worked with prior versions of tooling.
Re: Could not use repository chain in new virgo tool [message #869729 is a reply to message #869726] Fri, 04 May 2012 04:51 Go to previous messageGo to next message
George Zeng is currently offline George ZengFriend
Messages: 11
Registered: May 2012
Junior Member
Hi miles,

The steps are simple,
1. config the repository file
2. go to IDE and click the refresh button on the repository tag panel of virgo server instance. And then can see the change from the settings.


It worked before, but no more success during the last update yesterday.(It's totally crashed, and today I update again, not working now)
The IDE log file has no error for this.

[Updated on: Fri, 04 May 2012 04:54]

Report message to a moderator

Re: Could not use repository chain in new virgo tool [message #869872 is a reply to message #869729] Fri, 04 May 2012 15:25 Go to previous messageGo to next message
Miles Parker is currently offline Miles ParkerFriend
Messages: 1340
Registered: July 2009
Senior Member
OK, I'll still want a bug. Smile
Re: Could not use repository chain in new virgo tool [message #869896 is a reply to message #869872] Fri, 04 May 2012 16:53 Go to previous messageGo to next message
Miles Parker is currently offline Miles ParkerFriend
Messages: 1340
Registered: July 2009
Senior Member
OK, I've created one myself. Smile See 378520: Search repository panel broken
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=378520.

But please note that it's an important part of Eclipse community process to have users entering bugs. I want to encourage everyone to do that when they have identified a repeatable issue. See http://wiki.eclipse.org/Bug_Reporting_FAQ for more details.
Re: Could not use repository chain in new virgo tool [message #869900 is a reply to message #869896] Fri, 04 May 2012 17:05 Go to previous messageGo to next message
Miles Parker is currently offline Miles ParkerFriend
Messages: 1340
Registered: July 2009
Senior Member
The issue has been resolved. The build itself should complete and promote to snapshot in the next 15 minutes or so.
Re: Could not use repository chain in new virgo tool [message #870172 is a reply to message #869900] Mon, 07 May 2012 07:03 Go to previous message
George Zeng is currently offline George ZengFriend
Messages: 11
Registered: May 2012
Junior Member
Thanks very much!
It was my mistake anyway.

It should be set as
test-app.searchPattern=E:/BGLPro/researches/osgi/test_v1/*/{bundle}

but I was set it as
test-app.searchPattern=E:/BGLPro/researches/osgi/test_v1/*/${bundle}

so bad Very Happy
Previous Topic:How to get EclipseRT/Virgo option back in New Server wizard (STS 2.9.1)
Next Topic:Conflicts configuring EclipseLink with Virgo
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 22 18:35:57 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03716 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software