Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » Problem with automatic gui recording
Problem with automatic gui recording [message #113292] Wed, 26 September 2007 12:29 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: jojy.sv.gmail.com

Hi all,

I am using TPTP 4.4.0.2 and I am trying to record and play back an eclipse
plugin implementation.

In the plugin I have a wizard in which I can select a file from local file
system

I have placed two buttons for opening the file selection dialog and I set
the text for buttons as "Select File2" and "Select File".

Now I am able to record to select two files using two buttons and playback
the operation perfectly fine.


Now I have made some changes and I removed the text for both buttons
instead I am using the same image for both the buttons.

Now I am able to record the same scenario but the playback fails at the
selection event for the first button itself

Any idea why is it so?

Regards
George S
Re: Problem with automatic gui recording [message #113346 is a reply to message #113292] Thu, 27 September 2007 07:05 Go to previous messageGo to next message
Rohit Shetty is currently offline Rohit Shetty
Messages: 9
Registered: July 2009
Junior Member
George,
I think this is due to a known problem
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=171083 , But i see that you
dont have any text associated with the widget which is actually creating the
problem. Maybe you could try using a widget resolver
( http://www.eclipse.org/tptp/test/documents/userguides/Intro- Auto-GUI-4-4-0.html#2.4.1)
to see if that helps in any way.

I also suggest that you track the defect i mentioned and maybe add comments
on your situation. I think this is something that needs to be addressed by
that defect.

Regards
Rohit Shetty

"George S" <jojy.sv@gmail.com> wrote in message
news:c1815ee230011705a30b33c7218e9648$1@www.eclipse.org...
> Hi all,
>
> I am using TPTP 4.4.0.2 and I am trying to record and play back an eclipse
> plugin implementation.
>
> In the plugin I have a wizard in which I can select a file from local file
> system
>
> I have placed two buttons for opening the file selection dialog and I set
> the text for buttons as "Select File2" and "Select File".
>
> Now I am able to record to select two files using two buttons and playback
> the operation perfectly fine.
>
>
> Now I have made some changes and I removed the text for both buttons
> instead I am using the same image for both the buttons.
>
> Now I am able to record the same scenario but the playback fails at the
> selection event for the first button itself
> Any idea why is it so?
>
> Regards
> George S
>
>
Re: Problem with automatic gui recording [message #113426 is a reply to message #113346] Thu, 27 September 2007 14:09 Go to previous messageGo to next message
Rohit Shetty is currently offline Rohit Shetty
Messages: 9
Registered: July 2009
Junior Member
I was also wondering if you could use position based recording just for
these buttons? Might be an option you could try (a workaround maybe).

See
http://www.eclipse.org/tptp/test/documents/userguides/Intro- Auto-GUI.html
for details.

Regards,

Rohit Shetty

"Rohit Shetty" <rohit.shetty@in.ibm.com> wrote in message
news:fdfko0$o3j$1@build.eclipse.org...
> George,
> I think this is due to a known problem
> https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=171083 , But i see that you
> dont have any text associated with the widget which is actually creating
> the problem. Maybe you could try using a widget resolver
> ( http://www.eclipse.org/tptp/test/documents/userguides/Intro- Auto-GUI-4-4-0.html#2.4.1)
> to see if that helps in any way.
>
> I also suggest that you track the defect i mentioned and maybe add
> comments on your situation. I think this is something that needs to be
> addressed by that defect.
>
> Regards
> Rohit Shetty
>
> "George S" <jojy.sv@gmail.com> wrote in message
> news:c1815ee230011705a30b33c7218e9648$1@www.eclipse.org...
>> Hi all,
>>
>> I am using TPTP 4.4.0.2 and I am trying to record and play back an
>> eclipse plugin implementation.
>>
>> In the plugin I have a wizard in which I can select a file from local
>> file system
>>
>> I have placed two buttons for opening the file selection dialog and I set
>> the text for buttons as "Select File2" and "Select File".
>>
>> Now I am able to record to select two files using two buttons and
>> playback the operation perfectly fine.
>>
>>
>> Now I have made some changes and I removed the text for both buttons
>> instead I am using the same image for both the buttons.
>>
>> Now I am able to record the same scenario but the playback fails at the
>> selection event for the first button itself
>> Any idea why is it so?
>>
>> Regards
>> George S
>>
>>
>
>
Re: Problem with automatic gui recording [message #113694 is a reply to message #113292] Mon, 01 October 2007 11:55 Go to previous message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul Slauenwhite
Messages: 970
Registered: July 2009
Senior Member
Hi George,
The default widget revolver mechanism uses the text property of the
widget. Since your widgets do not have a text property, the AGR cannot
distinguish between the widgets. You will have to:

-Add a text property to your widgets.

-or-

Create a custom widget revolver
( http://www.eclipse.org/tptp/test/documents/userguides/Intro- Auto-GUI.html#2.4).

Paul
"George S" <jojy.sv@gmail.com> wrote in message
news:c1815ee230011705a30b33c7218e9648$1@www.eclipse.org...
> Hi all,
>
> I am using TPTP 4.4.0.2 and I am trying to record and play back an eclipse
> plugin implementation.
>
> In the plugin I have a wizard in which I can select a file from local file
> system
>
> I have placed two buttons for opening the file selection dialog and I set
> the text for buttons as "Select File2" and "Select File".
>
> Now I am able to record to select two files using two buttons and playback
> the operation perfectly fine.
>
>
> Now I have made some changes and I removed the text for both buttons
> instead I am using the same image for both the buttons.
>
> Now I am able to record the same scenario but the playback fails at the
> selection event for the first button itself
> Any idea why is it so?
>
> Regards
> George S
>
>
Previous Topic:AGR Playback Problem
Next Topic:TPTP report template
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 22 15:24:41 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.05703 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software