Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » AGR Playback Problem
AGR Playback Problem [message #112326] Thu, 13 September 2007 10:24 Go to next message
Sumina is currently offline SuminaFriend
Messages: 12
Registered: July 2009
Junior Member
Hi,

I used AGR to record the creation of a Dynamic Web Project. When I run the
script in standard mode, the New Dynamic Web Project Wizard is probably
closed before it has completed its operation. The message 'There is an
active operation going on. It should be cancelled before closing the
wizard.' appears. I tried introducing some wait time, but this doesn't
seem to help.

Could you please tell me how to keep the wizard open till it has completed
creating the project?

Thanks in advance.

Best regards,
Sumina
Re: AGR Playback Problem [message #112372 is a reply to message #112326] Thu, 13 September 2007 13:34 Go to previous messageGo to next message
Sumina is currently offline SuminaFriend
Messages: 12
Registered: July 2009
Junior Member
Hi,

This can be solved by increasing the value of 'Time-out threshold for each
command' parameter in the behaviour panel.

Best regards,
Sumina
Re: AGR Playback Problem [message #112425 is a reply to message #112372] Fri, 14 September 2007 07:13 Go to previous messageGo to next message
Sumina is currently offline SuminaFriend
Messages: 12
Registered: July 2009
Junior Member
Hi,

If the test is run in standard mode, the problem can be resolved by
increasing timeout threshold. But the problem persists in quick mode.
Could you please give some suggestions to prevent timeout in quick mode as
well?

Best regards,
Sumina
Re: AGR Playback Problem [message #113632 is a reply to message #112425] Mon, 01 October 2007 11:14 Go to previous message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul SlauenwhiteFriend
Messages: 970
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Sumina,
There is no way to solve this issue in quick mode since the timeout
threshold is not configurable. Quick mode is intended to emulate standard
mode, so please open a defect to provide this configurability.

Paul
"Sumina" <sumina.kapoor@sungard.de> wrote in message
news:958fb989c59ac0c9bf974049f46312a4$1@www.eclipse.org...
> Hi,
>
> If the test is run in standard mode, the problem can be resolved by
> increasing timeout threshold. But the problem persists in quick mode.
> Could you please give some suggestions to prevent timeout in quick mode as
> well?
>
> Best regards,
> Sumina
>
Previous Topic:[AGR] Obscure NullPointerException when playing back a test
Next Topic:Problem with automatic gui recording
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Nov 26 05:49:39 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03206 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software