Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » Eclipse -TPTP Error
Eclipse -TPTP Error [message #112136] Mon, 10 September 2007 13:29 Go to next message
Balakrishna is currently offline BalakrishnaFriend
Messages: 4
Registered: July 2009
Junior Member
Hi All,


I have installed Eclipse 3.3 with TPTP 4.4 plugins on Windows platform
and the Auto GUI Recorder plugins 4.4.0.1 versions

I have created the Test container as mentioned in the Eclipse TPTP.

I have recorded a few scenarios and then want to run them together in
standard mode of execution which will generate a log file .

The Standard mode of execution involves three stages :

1. Creation of a location file
2.Creation of an artifact file
3. Creation of a Deployment file.

I have followed all the steps but when I launch the test container with
the new configuration and then select the test suit created and the
Deployment file and then click on the Apply Button
The progress of the execution starts and then after a while it stops at 36%
Also a message appears as “Preparing and Deploying”
After sometime it fails with a message as :

org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.Inactive ProcessException
IWAT4039E The Test Execution Harness reported the following
problems:org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control .InactiveProcessException
java.lang.RuntimeException:
org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.Inactive ProcessException
at
org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarnessExe cutorStub.handleException(TestExecutionHarnessExecutorStub.j ava:347)
at
org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarnessExe cutorStub.launch(TestExecutionHarnessExecutorStub.java:434)
at
org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarness.la unchTestExecution(TestExecutionHarness.java:2098)
at
org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarness.ac cess$2(TestExecutionHarness.java:1830)
at
org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarness$2. run(TestExecutionHarness.java:750)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:55)
Caused by:
org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.Inactive ProcessException
at
org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarnessExe cutorStub.launch(TestExecutionHarnessExecutorStub.java:422)
.. 4 more

IWAT4039E The Test Execution Harness reported the following
problems:org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control .InactiveProcessException
An exception stack trace is not available


Could you please assist me out in trouble shooting this issue.?

In Quick mode , we can select all the earlier recorded tests at a tretch
and then run them together but we don’t have a method to verify the log
file as per my understanding.



Thanks & Regards,
Balakrishna.
Re: Eclipse -TPTP Error [message #112197 is a reply to message #112136] Tue, 11 September 2007 08:36 Go to previous messageGo to next message
Matthias Wiskow is currently offline Matthias WiskowFriend
Messages: 25
Registered: July 2009
Junior Member
Hi Balakrishna,

you don't necessarily have to use deployment files.

If you want to use the recording instance of TPTP also as executing context:
- In the Launch Config dialog, select the default "local_deployment" option
- In the test suite's overview tab, checkmark "Use current workbench as
context"

If you want to use a different Eclipse installation on the same host as
execution context:
- Make sure the test candidate is "loaded" with TPTP capabilities.
One convenient way to achieve this is following:
- In the test candidate's eclipse folder, create a folder "links"
- In folder "links", create a file "tptp.link" (as an example)
- Edit file "tptp.link" to contain following line:

path=C:/path/to/tptp_installdir

After starting the test candidate, the Manage Configurations dialog
should show the TPTP plug-ins.

- In the test suite's overview tab:
- Uncheckmark "Use current workbench as context"
- As Eclipse Location specify the absolute path to the test
candidate's Equinox launcher plug-in, e.g.
C:\Eclipse3.3\eclipse\plugins\org.eclipse.equinox.launcher_1 .0.0.wr.jar

- In the Launch Config dialog, select the default "local_deployment" option

HTH,
Matthias

Balakrishna wrote:
> Hi All,
>
>
> I have installed Eclipse 3.3 with TPTP 4.4 plugins on Windows platform
> and the Auto GUI Recorder plugins 4.4.0.1 versions
>
> I have created the Test container as mentioned in the Eclipse TPTP.
>
> I have recorded a few scenarios and then want to run them together in
> standard mode of execution which will generate a log file .
>
> The Standard mode of execution involves three stages :
>
> 1. Creation of a location file
> 2.Creation of an artifact file
> 3. Creation of a Deployment file.
>
> I have followed all the steps but when I launch the test container with
> the new configuration and then select the test suit created and the
> Deployment file and then click on the Apply Button
> The progress of the execution starts and then after a while it stops at 36%
> Also a message appears as �Preparing and Deploying�
> After sometime it fails with a message as :
>
> org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.Inactive ProcessException
>
> IWAT4039E The Test Execution Harness reported the following
> problems:org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control .InactiveProcessException
>
> java.lang.RuntimeException:
> org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.Inactive ProcessException
>
> at
> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarnessExe cutorStub.handleException(TestExecutionHarnessExecutorStub.j ava:347)
>
> at
> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarnessExe cutorStub.launch(TestExecutionHarnessExecutorStub.java:434)
>
> at
> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarness.la unchTestExecution(TestExecutionHarness.java:2098)
>
> at
> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarness.ac cess$2(TestExecutionHarness.java:1830)
>
> at
> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarness$2. run(TestExecutionHarness.java:750)
>
> at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:55)
> Caused by:
> org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.Inactive ProcessException
>
> at
> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarnessExe cutorStub.launch(TestExecutionHarnessExecutorStub.java:422)
>
> . 4 more
>
> IWAT4039E The Test Execution Harness reported the following
> problems:org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control .InactiveProcessException
>
> An exception stack trace is not available
>
>
> Could you please assist me out in trouble shooting this issue.?
>
> In Quick mode , we can select all the earlier recorded tests at a tretch
> and then run them together but we don�t have a method to verify the log
> file as per my understanding.
>
>
>
> Thanks & Regards,
> Balakrishna.
>
>
>
Re: Eclipse -TPTP Error [message #112750 is a reply to message #112197] Wed, 19 September 2007 13:22 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: martina.varsanyi.hu

I've the same problem, that Balakrishna has, whenn I try to follow the
steps of
http://www.eclipse.org/tptp/test/documents/userguides/auto-g ui-viewlet/auto-gui-viewlet_viewlet_swf.html.
Since I'm very new to Eclipse TPTP, I'd like to see/know how it works, and
what I can use of it, and what it isn't necessary.

I see as a big problem, that - following this step-by-step instructions -
I'm not only unable afford the same result, but I get an error message.

Best regards,

Martina Varsanyi

Matthias Wiskow wrote:

> Hi Balakrishna,

> you don't necessarily have to use deployment files.

> If you want to use the recording instance of TPTP also as executing context:
> - In the Launch Config dialog, select the default "local_deployment" option
> - In the test suite's overview tab, checkmark "Use current workbench as
> context"

> If you want to use a different Eclipse installation on the same host as
> execution context:
> - Make sure the test candidate is "loaded" with TPTP capabilities.
> One convenient way to achieve this is following:
> - In the test candidate's eclipse folder, create a folder "links"
> - In folder "links", create a file "tptp.link" (as an example)
> - Edit file "tptp.link" to contain following line:

> path=C:/path/to/tptp_installdir

> After starting the test candidate, the Manage Configurations dialog
> should show the TPTP plug-ins.

> - In the test suite's overview tab:
> - Uncheckmark "Use current workbench as context"
> - As Eclipse Location specify the absolute path to the test
> candidate's Equinox launcher plug-in, e.g.
> C:Eclipse3.3eclipsepluginsorg.eclipse.equinox.launcher_1.0.0 .wr.jar

> - In the Launch Config dialog, select the default "local_deployment" option

> HTH,
> Matthias
Re: Eclipse -TPTP Error [message #112854 is a reply to message #112750] Thu, 20 September 2007 06:48 Go to previous messageGo to next message
Matthias Wiskow is currently offline Matthias WiskowFriend
Messages: 25
Registered: July 2009
Junior Member
Hi Martina,

if you expect help, please provide more details:
- Which step-by-step instructions do you mean? Those I gave in my
previous post or those of the viewlet?
- Which steps did you take?
- Which result do you get?
- Which error message do you get?

Best regards,
Matthias

Martina Varsanyi wrote:
> I've the same problem, that Balakrishna has, whenn I try to follow the
> steps of
> http://www.eclipse.org/tptp/test/documents/userguides/auto-g ui-viewlet/auto-gui-viewlet_viewlet_swf.html.
> Since I'm very new to Eclipse TPTP, I'd like to see/know how it works,
> and what I can use of it, and what it isn't necessary.
>
> I see as a big problem, that - following this step-by-step instructions
> - I'm not only unable afford the same result, but I get an error message.
>
> Best regards,
>
> Martina Varsanyi
>
> Matthias Wiskow wrote:
>
>> Hi Balakrishna,
>
>> you don't necessarily have to use deployment files.
>
>> If you want to use the recording instance of TPTP also as executing
>> context:
>> - In the Launch Config dialog, select the default "local_deployment"
>> option
>> - In the test suite's overview tab, checkmark "Use current workbench
>> as context"
>
>> If you want to use a different Eclipse installation on the same host
>> as execution context:
>> - Make sure the test candidate is "loaded" with TPTP capabilities.
>> One convenient way to achieve this is following:
>> - In the test candidate's eclipse folder, create a folder "links"
>> - In folder "links", create a file "tptp.link" (as an example)
>> - Edit file "tptp.link" to contain following line:
>
>> path=C:/path/to/tptp_installdir
>
>> After starting the test candidate, the Manage Configurations
>> dialog should show the TPTP plug-ins.
>
>> - In the test suite's overview tab:
>> - Uncheckmark "Use current workbench as context"
>> - As Eclipse Location specify the absolute path to the test
>> candidate's Equinox launcher plug-in, e.g.
>> C:Eclipse3.3eclipsepluginsorg.eclipse.equinox.launcher_1.0.0 .wr.jar
>
>> - In the Launch Config dialog, select the default "local_deployment"
>> option
>
>> HTH,
>> Matthias
>
>
>
Re: Eclipse -TPTP Error [message #112879 is a reply to message #112854] Thu, 20 September 2007 10:20 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: martina.varsanyi.hu

Hi Matthias,

my answers are after your questions,
I also made a small flash, to show what I do.
http://howtos.varsanyi.hu/eclipse_tptp/

thanks for your time,

Martina

Matthias Wiskow wrote:

> Hi Martina,

> if you expect help, please provide more details:
> - Which step-by-step instructions do you mean? Those I gave in my
> previous post or those of the viewlet?
Those in viewlet.
I also tried this:
http://www.eclipse.org/tptp/test/documents/userguides/Intro- Auto-GUI-4-4-0.html
since yesterday.

> - Which steps did you take?
I came to frame 99 at the viewlet. I got the same result, when I try to do
2.2.3 in
http://www.eclipse.org/tptp/test/documents/userguides/Intro- Auto-GUI-4-4-0.html

(I tried both example in a separate workspace)

> - Which result do you get?
Try to run my TPTP test suite standalone, compiling runs until 36%, than
breaks down.

> - Which error message do you get?
IWAT4039E The Test Execution Harness reported the following
problems:org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control .InactiveProcessException

> Best regards,
> Matthias

> Martina Varsanyi wrote:
>> I've the same problem, that Balakrishna has, whenn I try to follow the
>> steps of
>>
http://www.eclipse.org/tptp/test/documents/userguides/auto-g ui-viewlet/auto-gui-viewlet_viewlet_swf.html.
>> Since I'm very new to Eclipse TPTP, I'd like to see/know how it works,
>> and what I can use of it, and what it isn't necessary.
>>
>> I see as a big problem, that - following this step-by-step instructions
>> - I'm not only unable afford the same result, but I get an error message.
>>
>> Best regards,
>>
>> Martina Varsanyi
>>
>> Matthias Wiskow wrote:
>>
>>> Hi Balakrishna,
>>
>>> you don't necessarily have to use deployment files.
>>
>>> If you want to use the recording instance of TPTP also as executing
>>> context:
>>> - In the Launch Config dialog, select the default "local_deployment"
>>> option
>>> - In the test suite's overview tab, checkmark "Use current workbench
>>> as context"
>>
>>> If you want to use a different Eclipse installation on the same host
>>> as execution context:
>>> - Make sure the test candidate is "loaded" with TPTP capabilities.
>>> One convenient way to achieve this is following:
>>> - In the test candidate's eclipse folder, create a folder "links"
>>> - In folder "links", create a file "tptp.link" (as an example)
>>> - Edit file "tptp.link" to contain following line:
>>
>>> path=C:/path/to/tptp_installdir
>>
>>> After starting the test candidate, the Manage Configurations
>>> dialog should show the TPTP plug-ins.
>>
>>> - In the test suite's overview tab:
>>> - Uncheckmark "Use current workbench as context"
>>> - As Eclipse Location specify the absolute path to the test
>>> candidate's Equinox launcher plug-in, e.g.
>>> C:Eclipse3.3eclipsepluginsorg.eclipse.equinox.launcher_1.0.0 .wr.jar
>>
>>> - In the Launch Config dialog, select the default "local_deployment"
>>> option
>>
>>> HTH,
>>> Matthias
>>
>>
>>
Re: Eclipse -TPTP Error [message #112919 is a reply to message #112879] Thu, 20 September 2007 13:13 Go to previous messageGo to next message
Matthias Wiskow is currently offline Matthias WiskowFriend
Messages: 25
Registered: July 2009
Junior Member
Hi Martina,

thanks for the flash and the information.

I reproduced your steps on my Win XP host in a fresh workspace. For me
it works well.

Flash shows as problem of the first launch the error "Connection refused
on host localhost".
AFAIK this indicates a problem with the Agent Controller (AC) or with
the ports AC uses.
The same problem may be true for the second launch, despite of the
different error message.

Are you using integrated AC or standalone AC?
If you are using standalone AC, did you run SetConfig.bat?
Are ports 10002, 10003, 10005 blocked somehow (e.g. firewall)?

HTH,
Matthias

Martina Varsanyi wrote:
> Hi Matthias,
>
> my answers are after your questions,
> I also made a small flash, to show what I do.
> http://howtos.varsanyi.hu/eclipse_tptp/
>
> thanks for your time,
>
> Martina
>
> Matthias Wiskow wrote:
>
>> Hi Martina,
>
>> if you expect help, please provide more details:
>> - Which step-by-step instructions do you mean? Those I gave in my
>> previous post or those of the viewlet?
> Those in viewlet.
> I also tried this:
> http://www.eclipse.org/tptp/test/documents/userguides/Intro- Auto-GUI-4-4-0.html
> since yesterday.
>
>> - Which steps did you take?
> I came to frame 99 at the viewlet. I got the same result, when I try to
> do 2.2.3 in
> http://www.eclipse.org/tptp/test/documents/userguides/Intro- Auto-GUI-4-4-0.html
>
>
> (I tried both example in a separate workspace)
>
>> - Which result do you get?
> Try to run my TPTP test suite standalone, compiling runs until 36%, than
> breaks down.
>
>> - Which error message do you get?
> IWAT4039E The Test Execution Harness reported the following
> problems:org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control .InactiveProcessException
>
>
>> Best regards,
>> Matthias
>
>> Martina Varsanyi wrote:
>>> I've the same problem, that Balakrishna has, whenn I try to follow
>>> the steps of
> http://www.eclipse.org/tptp/test/documents/userguides/auto-g ui-viewlet/auto-gui-viewlet_viewlet_swf.html.
>
>>> Since I'm very new to Eclipse TPTP, I'd like to see/know how it
>>> works, and what I can use of it, and what it isn't necessary.
>>>
>>> I see as a big problem, that - following this step-by-step
>>> instructions - I'm not only unable afford the same result, but I get
>>> an error message.
>>>
>>> Best regards,
>>>
>>> Martina Varsanyi
>>>
>>> Matthias Wiskow wrote:
>>>
>>>> Hi Balakrishna,
>>>
>>>> you don't necessarily have to use deployment files.
>>>
>>>> If you want to use the recording instance of TPTP also as executing
>>>> context:
>>>> - In the Launch Config dialog, select the default "local_deployment"
>>>> option
>>>> - In the test suite's overview tab, checkmark "Use current workbench
>>>> as context"
>>>
>>>> If you want to use a different Eclipse installation on the same host
>>>> as execution context:
>>>> - Make sure the test candidate is "loaded" with TPTP capabilities.
>>>> One convenient way to achieve this is following:
>>>> - In the test candidate's eclipse folder, create a folder "links"
>>>> - In folder "links", create a file "tptp.link" (as an example)
>>>> - Edit file "tptp.link" to contain following line:
>>>
>>>> path=C:/path/to/tptp_installdir
>>>
>>>> After starting the test candidate, the Manage Configurations
>>>> dialog should show the TPTP plug-ins.
>>>
>>>> - In the test suite's overview tab:
>>>> - Uncheckmark "Use current workbench as context"
>>>> - As Eclipse Location specify the absolute path to the test
>>>> candidate's Equinox launcher plug-in, e.g.
>>>> C:Eclipse3.3eclipsepluginsorg.eclipse.equinox.launcher_1.0.0 .wr.jar
>>>
>>>> - In the Launch Config dialog, select the default "local_deployment"
>>>> option
>>>
>>>> HTH,
>>>> Matthias
>>>
>>>
>>>
>
>
Re: Eclipse -TPTP Error [message #113606 is a reply to message #112750] Mon, 01 October 2007 11:09 Go to previous messageGo to next message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul SlauenwhiteFriend
Messages: 970
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Martina,
Are you running Java 6? If so, you may be affected by
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=199237. If not, please open a
defect:

https://bugs.eclipse.org/bugs/enter_bug.cgi?product=TPTP%20T esting

Component: Test.Execution.AutoGUIRunner

Paul
"Martina Varsanyi" <martina@varsanyi.hu> wrote in message
news:af61628b5e7705abec8dbf184a6323df$1@www.eclipse.org...
> I've the same problem, that Balakrishna has, whenn I try to follow the
> steps of
> http://www.eclipse.org/tptp/test/documents/userguides/auto-g ui-viewlet/auto-gui-viewlet_viewlet_swf.html.
> Since I'm very new to Eclipse TPTP, I'd like to see/know how it works, and
> what I can use of it, and what it isn't necessary.
>
> I see as a big problem, that - following this step-by-step instructions -
> I'm not only unable afford the same result, but I get an error message.
>
> Best regards,
>
> Martina Varsanyi
>
> Matthias Wiskow wrote:
>
>> Hi Balakrishna,
>
>> you don't necessarily have to use deployment files.
>
>> If you want to use the recording instance of TPTP also as executing
>> context:
>> - In the Launch Config dialog, select the default "local_deployment"
>> option
>> - In the test suite's overview tab, checkmark "Use current workbench as
>> context"
>
>> If you want to use a different Eclipse installation on the same host as
>> execution context:
>> - Make sure the test candidate is "loaded" with TPTP capabilities.
>> One convenient way to achieve this is following:
>> - In the test candidate's eclipse folder, create a folder "links"
>> - In folder "links", create a file "tptp.link" (as an example)
>> - Edit file "tptp.link" to contain following line:
>
>> path=C:/path/to/tptp_installdir
>
>> After starting the test candidate, the Manage Configurations dialog
>> should show the TPTP plug-ins.
>
>> - In the test suite's overview tab:
>> - Uncheckmark "Use current workbench as context"
>> - As Eclipse Location specify the absolute path to the test
>> candidate's Equinox launcher plug-in, e.g.
>> C:Eclipse3.3eclipsepluginsorg.eclipse.equinox.launcher_1.0.0 .wr.jar
>
>> - In the Launch Config dialog, select the default "local_deployment"
>> option
>
>> HTH,
>> Matthias
>
>
>
Re: Eclipse -TPTP Error [message #113619 is a reply to message #112136] Mon, 01 October 2007 11:09 Go to previous messageGo to next message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul SlauenwhiteFriend
Messages: 970
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Balakrishna,
Are you running Java 6? If so, you may be affected by
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=199237. If not, please open a
defect:

https://bugs.eclipse.org/bugs/enter_bug.cgi?product=TPTP%20T esting

Component: Test.Execution.AutoGUIRunner

Paul
"Balakrishna" <ts_balakrishna@yahoo.com> wrote in message
news:3de6bd6229040f7cd932b9e3415d6cd1$1@www.eclipse.org...
> Hi All,
>
>
> I have installed Eclipse 3.3 with TPTP 4.4 plugins on Windows platform
> and the Auto GUI Recorder plugins 4.4.0.1 versions
>
> I have created the Test container as mentioned in the Eclipse TPTP.
>
> I have recorded a few scenarios and then want to run them together in
> standard mode of execution which will generate a log file .
>
> The Standard mode of execution involves three stages :
>
> 1. Creation of a location file
> 2.Creation of an artifact file
> 3. Creation of a Deployment file.
>
> I have followed all the steps but when I launch the test container with
> the new configuration and then select the test suit created and the
> Deployment file and then click on the Apply Button
> The progress of the execution starts and then after a while it stops at
> 36%
> Also a message appears as
Re: Eclipse -TPTP Error [message #114268 is a reply to message #113606] Fri, 05 October 2007 11:43 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: chris.varsanyi.hu

Hi Paul,

yes, I'm running Java 6. We also use Eclipse 3.3. So as I can see there is
no way to use TPTP in this enviroment?

Regards,

Martina

Paul Slauenwhite wrote:

> Hi Martina,
> Are you running Java 6? If so, you may be affected by
> https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=199237. If not, please open a
> defect:

> https://bugs.eclipse.org/bugs/enter_bug.cgi?product=TPTP%20T esting

> Component: Test.Execution.AutoGUIRunner

> Paul
Re: Eclipse -TPTP Error [message #114280 is a reply to message #112919] Fri, 05 October 2007 11:46 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: chris.varsanyi.hu

Hi Matthias,

sorry for the late answer, I has some issues with my notebook :(

I use a standalone AC, running as a service. I did run setConfig.bat. I
don't use any firewall on the PC (of course we are sitting behind a
firewall).

Regards,

Martina

Matthias Wiskow wrote:

> Hi Martina,

> thanks for the flash and the information.

> I reproduced your steps on my Win XP host in a fresh workspace. For me
> it works well.

> Flash shows as problem of the first launch the error "Connection refused
> on host localhost".
> AFAIK this indicates a problem with the Agent Controller (AC) or with
> the ports AC uses.
> The same problem may be true for the second launch, despite of the
> different error message.

> Are you using integrated AC or standalone AC?
> If you are using standalone AC, did you run SetConfig.bat?
> Are ports 10002, 10003, 10005 blocked somehow (e.g. firewall)?

> HTH,
> Matthias
Re: Eclipse -TPTP Error [message #114658 is a reply to message #114268] Tue, 09 October 2007 11:43 Go to previous messageGo to next message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul SlauenwhiteFriend
Messages: 970
Registered: July 2009
Senior Member
Martina,
No unfortunately, not until we resolve
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=199237. The good news is that
we are working on this defect now. Please add yourself to the CC list so
you can monitor the defect.

Paul
"Martina Varsanyi" <chris@varsanyi.hu> wrote in message
news:63b9fa7fb3098698c44e9de61dead702$1@www.eclipse.org...
> Hi Paul,
> yes, I'm running Java 6. We also use Eclipse 3.3. So as I can see there is
> no way to use TPTP in this enviroment?
>
> Regards,
>
> Martina
>
> Paul Slauenwhite wrote:
>
>> Hi Martina,
>> Are you running Java 6? If so, you may be affected by
>> https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=199237. If not, please
>> open a defect:
>
>> https://bugs.eclipse.org/bugs/enter_bug.cgi?product=TPTP%20T esting
>
>> Component: Test.Execution.AutoGUIRunner
>
>> Paul
>
>
Re: Eclipse -TPTP Error [message #114671 is a reply to message #112136] Tue, 09 October 2007 11:44 Go to previous messageGo to next message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul SlauenwhiteFriend
Messages: 970
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Balakrishna,
Are you running Java 6? If so, you may be affected by
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=199237. If not, please open a
defect:

https://bugs.eclipse.org/bugs/enter_bug.cgi?product=TPTP%20T esting

Component: Test.Execution.AutoGUIRunner

Paul

"Balakrishna" <ts_balakrishna@yahoo.com> wrote in message
news:3de6bd6229040f7cd932b9e3415d6cd1$1@www.eclipse.org...
> Hi All,
>
>
> I have installed Eclipse 3.3 with TPTP 4.4 plugins on Windows platform
> and the Auto GUI Recorder plugins 4.4.0.1 versions
>
> I have created the Test container as mentioned in the Eclipse TPTP.
>
> I have recorded a few scenarios and then want to run them together in
> standard mode of execution which will generate a log file .
>
> The Standard mode of execution involves three stages :
>
> 1. Creation of a location file
> 2.Creation of an artifact file
> 3. Creation of a Deployment file.
>
> I have followed all the steps but when I launch the test container with
> the new configuration and then select the test suit created and the
> Deployment file and then click on the Apply Button
> The progress of the execution starts and then after a while it stops at
> 36%
> Also a message appears as
Re: Eclipse -TPTP Error [message #115857 is a reply to message #113619] Wed, 17 October 2007 19:15 Go to previous messageGo to next message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul SlauenwhiteFriend
Messages: 970
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Balakrishna,
We cannot reproduce this behavior under defect
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=199237. Can you provide the
following configuration to assist in reproducing this behavior:

-TPTP version.
-JRE vendor and version
-OS vendor and version

Please feel free to add this information as a comment to this defect.

Thanks,
Paul
"Paul Slauenwhite" <paules@ca.ibm.com> wrote in message
news:fdqki0$age$1@build.eclipse.org...
> Hi Balakrishna,
> Are you running Java 6? If so, you may be affected by
> https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=199237. If not, please open
> a defect:
>
> https://bugs.eclipse.org/bugs/enter_bug.cgi?product=TPTP%20T esting
>
> Component: Test.Execution.AutoGUIRunner
>
> Paul
> "Balakrishna" <ts_balakrishna@yahoo.com> wrote in message
> news:3de6bd6229040f7cd932b9e3415d6cd1$1@www.eclipse.org...
>> Hi All,
>>
>>
>> I have installed Eclipse 3.3 with TPTP 4.4 plugins on Windows platform
>> and the Auto GUI Recorder plugins 4.4.0.1 versions
>>
>> I have created the Test container as mentioned in the Eclipse TPTP.
>>
>> I have recorded a few scenarios and then want to run them together in
>> standard mode of execution which will generate a log file .
>>
>> The Standard mode of execution involves three stages :
>>
>> 1. Creation of a location file
>> 2.Creation of an artifact file
>> 3. Creation of a Deployment file.
>>
>> I have followed all the steps but when I launch the test container with
>> the new configuration and then select the test suit created and the
>> Deployment file and then click on the Apply Button
>> The progress of the execution starts and then after a while it stops at
>> 36%
>> Also a message appears as "Preparing and Deploying"
>> After sometime it fails with a message as :
>>
>> org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.Inactive ProcessException
>> IWAT4039E The Test Execution Harness reported the following
>> problems:org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control .InactiveProcessException
>> java.lang.RuntimeException:
>> org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.Inactive ProcessException
>> at
>> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarnessExe cutorStub.handleException(TestExecutionHarnessExecutorStub.j ava:347)
>> at
>> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarnessExe cutorStub.launch(TestExecutionHarnessExecutorStub.java:434)
>> at
>> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarness.la unchTestExecution(TestExecutionHarness.java:2098)
>> at
>> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarness.ac cess$2(TestExecutionHarness.java:1830)
>> at
>> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarness$2. run(TestExecutionHarness.java:750)
>> at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:55)
>> Caused by:
>> org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.Inactive ProcessException
>> at
>> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarnessExe cutorStub.launch(TestExecutionHarnessExecutorStub.java:422)
>> . 4 more
>>
>> IWAT4039E The Test Execution Harness reported the following
>> problems:org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control .InactiveProcessException
>> An exception stack trace is not available
>>
>>
>> Could you please assist me out in trouble shooting this issue.?
>>
>> In Quick mode , we can select all the earlier recorded tests at a tretch
>> and then run them together but we don't have a method to verify the log
>> file as per my understanding.
>>
>>
>>
>> Thanks & Regards,
>> Balakrishna.
>>
>>
>>
>
>
Re: Eclipse -TPTP Error [message #115870 is a reply to message #114268] Wed, 17 October 2007 19:16 Go to previous message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul SlauenwhiteFriend
Messages: 970
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Martina ,
We cannot reproduce this behavior under defect
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=199237. Can you provide the
following configuration to assist in reproducing this behavior:

-TPTP version.
-JRE vendor and version
-OS vendor and version

Please feel free to add this information as a comment to this defect.

Thanks,
Paul

"Martina Varsanyi" <chris@varsanyi.hu> wrote in message
news:63b9fa7fb3098698c44e9de61dead702$1@www.eclipse.org...
> Hi Paul,
> yes, I'm running Java 6. We also use Eclipse 3.3. So as I can see there is
> no way to use TPTP in this enviroment?
>
> Regards,
>
> Martina
>
> Paul Slauenwhite wrote:
>
>> Hi Martina,
>> Are you running Java 6? If so, you may be affected by
>> https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=199237. If not, please
>> open a defect:
>
>> https://bugs.eclipse.org/bugs/enter_bug.cgi?product=TPTP%20T esting
>
>> Component: Test.Execution.AutoGUIRunner
>
>> Paul
>
>
Previous Topic:Error when recording http
Next Topic:http requests do not get recorded
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Nov 29 04:11:10 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02295 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software