Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » Test
Test [message #110115] Mon, 27 August 2007 10:34 Go to next message
Tatiana is currently offline TatianaFriend
Messages: 7
Registered: July 2009
Junior Member
Testing news account settings
Re: Test [message #110128 is a reply to message #110115] Mon, 27 August 2007 10:37 Go to previous message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: merks.ca.ibm.com

This is a multi-part message in MIME format.
--------------040500030204020407030106
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit

Tatiana,

That's what the eclipse.test newsgroup is for.

news://news.eclipse.org/eclipse.test


Tatiana Lloret wrote:
> Testing news account settings


--------------040500030204020407030106
Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: 7bit

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta content="text/html;charset=ISO-8859-1" http-equiv="Content-Type">
</head>
<body bgcolor="#ffffff" text="#000000">
Tatiana,<br>
<br>
That's what the eclipse.test newsgroup is for.<br>
<blockquote><a href="news://news.eclipse.org/eclipse.test">news://news.eclipse.org/eclipse.test</a><br>
</blockquote>
<br>
Tatiana Lloret wrote:
<blockquote cite="mid:fau9b2$r2u$1@build.eclipse.org" type="cite">Testing
news account settings
<br>
</blockquote>
<br>
</body>
</html>

--------------040500030204020407030106--
Previous Topic:Managed agent explorer - Probable error in the tutorial (found a workaround)
Next Topic:Agent Controller Problem
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Nov 23 20:17:21 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01816 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software