Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » IAC on Linux -- binaries not executable
IAC on Linux -- binaries not executable [message #109932] Thu, 23 August 2007 19:16 Go to next message
Greg Smith is currently offline Greg SmithFriend
Messages: 5
Registered: July 2009
Junior Member
Just wanted to report this somewhere:

Yesterday I installed Eclipse 3.3 on a RHEL box, and installed TPTP and
its IAC via update site.

Nothing worked at first, so I looked through the logs, and found it
couldn't run the ACStart.sh script.

I found the place that the plugin had been expanded, and for some reason
none of the files in the bin or lib directory were marked as executable.

I chmod'ed them executable, and I was now able to launch programs in
profile mode.

Am I the only one who has seen this?



I'm on to another problem now, where it looks like the command line
parameters are not being passed to my main() correctly. (the exact same
launch profile works for run and debug, but not for profile, I end up
with my main() complaining about parameter that is empty

Cheers,
Greg
Re: IAC on Linux -- binaries not executable [message #109973 is a reply to message #109932] Fri, 24 August 2007 18:45 Go to previous message
Joel Cayne is currently offline Joel CayneFriend
Messages: 13
Registered: July 2009
Junior Member
This is a multipart message in MIME format.
--=_alternative 0067058285257341_=
Content-Type: text/plain; charset="US-ASCII"

Hi Greg,

The problem with the permissions being incorrect on Linux is caused by the
signing of the jars, which we have a previously reported defect on:
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=195303. If you install the
platform runtime from the TPTP website
(http://www.eclipse.org/tptp/home/downloads) you should not have the
permission problem. Please provide confirmation of your results.

Joel
--=_alternative 0067058285257341_=
Content-Type: text/html; charset="US-ASCII"


<br><font size=2 face="sans-serif">Hi Greg,</font>
<br>
<br><font size=2 face="sans-serif">The problem with the permissions being
incorrect on Linux is caused by the signing of the jars, which we have
a previously reported defect on: https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=195303.
If you install the platform runtime from the TPTP website (http://www.eclipse.org/tptp/home/downloads)
you should not have the permission problem. Please provide confirmation
of your results.</font>
<br>
<br><font size=2 face="sans-serif">Joel</font>
--=_alternative 0067058285257341_=--
Previous Topic:Profiling OSGi application: Passing VM argments problem
Next Topic:Managed agent explorer - Probable error in the tutorial (found a workaround)
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Nov 27 21:24:09 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01685 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software