Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » P2 » 'Build Site' encountered a problem: Unable to find feature
'Build Site' encountered a problem: Unable to find feature [message #849504] Thu, 19 April 2012 07:51
Christian Eugster is currently offline Christian EugsterFriend
Messages: 134
Registered: July 2009
Location: St. Gallen Switzerland
Senior Member
Hi,

I created an update site project and added some features to it. One of these features contains a bundle with product definition. Building the site runs without problems.

After the build I apply some changes to a bundle, rise it's version and the version of it's feature. This bundle is referenced by the product's bundle. So update this dependency in the product's bundle, rise it's version and that of the product's feature, add the two bundles to the update site and try to build it. The build cancels with the following message:

'Build Site' has encountered a problem. Unable to find feature <product bundle's feature> with version in range [<old bundle's feature version>,<old bundle's feature version>].

What is going wrong here? Thank you!
Previous Topic:Configure a p2 update repository programmatically
Next Topic:http authentication for p2.mirror task?
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Nov 29 01:39:10 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01637 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software