Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse 4 » rendererFactoryUri does not point to my custom renderer
rendererFactoryUri does not point to my custom renderer [message #843482] Fri, 13 April 2012 00:38 Go to next message
ishk gunathilake is currently offline ishk gunathilake
Messages: 27
Registered: April 2012
Junior Member
hi
i created a cutom renderer by extending WorkbenchRendererFActory class.
I change the default renderer by providing this code segement to plugin.xml file
in my project

 <extension point="org.eclipse.core.runtime.products" id="product">

<property
        name="rendererFactoryUri"
       value="platform:/plugin/com.myproduct.ine.rcp.core/com.myproduct.ine.rcp.core.IneMainPageRendererFactory">
     </property>



but at this point, it does not point to my default renderer.

WorkbenchWindow class line 530 eclipse 4.1
final MenuManagerRenderer renderer = (MenuManagerRenderer) rendererFactory.getRenderer(
					mainMenu, null);
			renderer.linkModelToManager(mainMenu, menuManager);





My project was in eclipse 3.2 and recently upgraded to 4.1. Since the WorkbenchWindowAdvisor.createWindowContents(Shell)
is not working any more with 4.x, im trying to create my own renderer.


please help me to solve this

[Updated on: Fri, 13 April 2012 00:41]

Report message to a moderator

Re: rendererFactoryUri does not point to my custom renderer [message #857052 is a reply to message #843482] Thu, 26 April 2012 03:53 Go to previous message
ishk gunathilake is currently offline ishk gunathilake
Messages: 27
Registered: April 2012
Junior Member
hi guyz, this has been resolved. i just added a wrong path to the rendererFactoryUril
Previous Topic:Javascript Sample
Next Topic:XWT/WindowBuilder - Custom composite problem - replicate/double copy of component
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Aug 27 21:20:14 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01488 seconds