Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Lua Development Tools » Cannot create OMA-DM simulator(Cannot create OMA-DM simulator)
Cannot create OMA-DM simulator [message #843033] Thu, 12 April 2012 19:00 Go to next message
Filip Aben is currently offline Filip AbenFriend
Messages: 4
Registered: April 2012
Junior Member
Hi,

I'm trying to create an OMA-DM simulator but I can't seem to create a project as the 'next' button remains
greyed out. What am I missing ?

Running Eclipse 3.7.2 on OSX Lion.

Screenshot is at i.imgur.com/Fq5dk.png
(Cannot use links)

Thanks,

Filip-

Re: Cannot create OMA-DM simulator [message #843068 is a reply to message #843033] Thu, 12 April 2012 19:08 Go to previous messageGo to next message
Benjamin Cabé is currently offline Benjamin CabéFriend
Messages: 156
Registered: July 2009
Location: Toulouse, France
Senior Member

Hi Filip

In Eclipse, you need to start by creating a Project (File > New... Project) that will later contain your files: source code, images, .... and in your case OMA-DM simulation(s).

If you create a project first, you should be able to add a new OMA-DM simulation in it!

Let me know if you need help later while using the simulator!

Cheers,
Benjamin.

[Updated on: Thu, 12 April 2012 19:14]

Report message to a moderator

Re: Cannot create OMA-DM simulator [message #843695 is a reply to message #843068] Fri, 13 April 2012 09:25 Go to previous messageGo to next message
Filip Aben is currently offline Filip AbenFriend
Messages: 4
Registered: April 2012
Junior Member
Aha! Thanks for clearing that up!

It's the first time I use Eclipse & was just following the guide at
wiki.eclipse.org/Koneki/Simulators/OMA-DM/User_Guide

Works fine now.
Re: Cannot create OMA-DM simulator [message #844264 is a reply to message #843695] Fri, 13 April 2012 21:35 Go to previous message
Benjamin Cabé is currently offline Benjamin CabéFriend
Messages: 156
Registered: July 2009
Location: Toulouse, France
Senior Member

Great!
Please keep us posted with the results of your tests, since we are looking for feedback (bugs, improvement requests...) regarding the OMA-DM simulator.

Thanks!
Previous Topic:Cannot create OMA-DM simulator
Next Topic:Bad request 400 error
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 20 19:33:21 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.08695 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software