Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » Getting Started... help
Getting Started... help [message #9603] Thu, 10 March 2005 20:41 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: Cybaspyda.yahoo.com

Just downloaded Eclipse 3 & Hyades (3.0.1) - previously been using Eclipse
2.x.

Eclipse is okay - but i expected the profile tools to 'spring into life'.
all the profile controls i can find in the IDE are greyed out - I dont
seam to be able to run them. If I go to preferences / PID / target
platform I see a list of 80 plugin/features, I have also followed (i
think!) instructions and loaded emf / xsd. I did initially load hyades
3.2.0 but soon realised this was older than 3.0.1 - but neither seemd to
work. the agent controller is loaded, started & is running okay. What am
I doing wrong?

I expect its finger trouble but would still like some help - Thanks in
anticipation
J
Re: Getting Started... help [message #11393 is a reply to message #9603] Mon, 21 March 2005 15:22 Go to previous message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul Slauenwhite
Messages: 970
Registered: July 2009
Senior Member
Hi J,
Without see your installation, I cannot answer specific questions.
However, I would recommend using the following configuration from
http://www.eclipse.org/hyades/ >> Download Page >> Release Builds >> 3.2.0:

Previous Topic:How can I perform logging from within a HyadesTestCase?
Next Topic:Populate the Log View
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 30 17:45:45 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03880 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software