Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » Agent Controller for localhost doesn't work if proxy enabled in Eclipse
Agent Controller for localhost doesn't work if proxy enabled in Eclipse [message #105810] Thu, 19 July 2007 14:42
Eclipse User
Originally posted by: rick.ingham.expeditors.com

I had a devil of a time getting Eclipse to connect to the Agent
Controller. Through other tools in Windows, I could see it start the
ACServer.exe process and that it opened up the port Eclipse was trying to
connect on.

The problem turned out to be that
Windows/Preferences/General/NetworkConnections had a proxy enabled. I
must use a proxy from inside our firewall with Eclipse.

However, it was trying to use the proxy server to get to localhost:10002
to connect to the agent controller.

I even have localhost in the "No Proxy for:" list.

Turning off the proxy allowed profiling to connect to the localhost agent
controller.

This seems like a bug to me. When I connected to the agent controller
port with telnet, it showed me binary gook. It doesn't appear to me that
it is even an HTTP or FTP like protocol. So, I don't think it will work
through a proxy server anyway.

This looks like a bug to me.
Previous Topic:Newbie: AGR hangs
Next Topic:AGR: how to get Position-dependent navigation
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Sep 15 02:15:01 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.06829 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software