Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Equinox » Problem running the Equinox P2 Getting Started guide
Problem running the Equinox P2 Getting Started guide [message #104643] Fri, 01 February 2008 22:08 Go to next message
David Bosschaert is currently offline David BosschaertFriend
Messages: 29
Registered: July 2009
Junior Member
Hi all,

Apologies for this probably stupid newbie question, but I was following
the steps of the Equinox P2 getting started guide:
http://wiki.eclipse.org/Equinox_p2_Getting_Started

When I'm adding the suggested new repository from the following URL
http://download.eclipse.org/eclipse/testUpdates/ I'm getting the
following exception (copied from the .log file):
org.eclipse.equinox.p2.core.ProvisionException: Unable to add repository
http://download.eclipse.org/eclipse/testUpdates/
at
org.eclipse.equinox.p2.ui.operations.ProvisioningUtil.addMet adataRepository(ProvisioningUtil.java:46)
at
org.eclipse.equinox.p2.ui.operations.AddMetadataRepositoryOp eration.doExecute(AddMetadataRepositoryOperation.java:33)
at
org.eclipse.equinox.p2.ui.operations.UndoableProvisioningOpe ration.execute(UndoableProvisioningOperation.java:78)
at
org.eclipse.core.commands.operations.DefaultOperationHistory .execute(DefaultOperationHistory.java:511)
at
org.eclipse.equinox.p2.ui.ProvisioningOperationRunner$1.run( ProvisioningOperationRunner.java:50)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:55)

I'm using M4 on Windows.

Anyone any idea?
Thanks in advance,

David
Re: Problem running the Equinox P2 Getting Started guide [message #104804 is a reply to message #104643] Wed, 06 February 2008 17:53 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: l2.miegel.org

I am getting the same error, on both my home and work machine. The site does not appear to be down, so I suspect the team is just too busy to keep the test site in sync with all the changes going on.

Nigel
Re: Problem running the Equinox P2 Getting Started guide [message #104815 is a reply to message #104804] Wed, 06 February 2008 20:43 Go to previous message
Simon Kaegi is currently offline Simon KaegiFriend
Messages: 381
Registered: July 2009
Senior Member
There is indeed a lot of flux right now as we're leeding up to M5 with
slight changes in metadata here and there.
If you want to try an SDK install you can use the I20082006-0010 build as I
can confirm that works.

"Nigel Westbury" <l2@miegel.org> wrote in message
news:21648978.11821202320447313.JavaMail.root@cp1.dzone.com...
>I am getting the same error, on both my home and work machine. The site
>does not appear to be down, so I suspect the team is just too busy to keep
>the test site in sync with all the changes going on.
>
> Nigel
Previous Topic:Equinox Embedded within WAS 6.1 in Real Live
Next Topic:classpath cycle with pde build
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Nov 21 20:43:12 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.12762 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software