Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Lua Development Tools » i can't run lua!run configurations is empty!(i can't run lua!run configurations is empty!)
i can't run lua!run configurations is empty! [message #834505] Mon, 02 April 2012 02:55 Go to next message
fan xiaojun is currently offline fan xiaojunFriend
Messages: 2
Registered: April 2012
Junior Member
i can't run lua!run configurations is empty!
Re: i can't run lua!run configurations is empty! [message #834687 is a reply to message #834505] Mon, 02 April 2012 09:08 Go to previous messageGo to next message
Kevin KIN-FOO is currently offline Kevin KIN-FOOFriend
Messages: 52
Registered: January 2010
Member
Hi,
So far only debug configuration are available.
This link http://wiki.eclipse.org/Koneki/LDT/User_Guide#Remote_Debug
Cheers
Le 02/04/2012 04:55, fan xiaojun a écrit :
> i can't run lua!run configurations is empty!
Re: i can't run lua!run configurations is empty! [message #834827 is a reply to message #834687] Mon, 02 April 2012 12:57 Go to previous message
Benjamin Cabé is currently offline Benjamin CabéFriend
Messages: 156
Registered: July 2009
Location: Toulouse, France
Senior Member

The workaround to have something equivalent to what you would find from a real launch configuration is detailed here.

Benjamin
Previous Topic:Configuring selection of text with double click
Next Topic:debugging lua 5.2
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 19 07:25:51 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01476 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software