Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Eclipse doesn't switch to Perl module file view while debugging (with EPIC)
Eclipse doesn't switch to Perl module file view while debugging (with EPIC) [message #824140] Mon, 19 March 2012 09:57 Go to next message
Eugene S is currently offline Eugene S
Messages: 3
Registered: March 2012
Junior Member
Hi folks!

I am using Eclipse GALILEO with EPIC plugin to Run/Debug Perl code. Now usually, when I do step-by-step debugging and encounter a line where a certain Perl module is used, I click "Step Into" and then the module file is being viewed and the debugging arrow migrates there also. Now it seems that there are certain modules which do not follow this scenario. Instead, when I click "Step Into", the running process is taking place somewhere at the background. I mean I can press "Step Over" and I will see results of a code which is being performed, but I cannot see the file itself nor the arrow.

It seems that this issue is relevant only with specific modules I have located at a certain path which I defined in my bash environment.

I hope that my question is clear enough however if it's not please comment and I will clarify.

Thanks!
Re: Eclipse doesn't switch to Perl module file view while debugging (with EPIC) [message #824290 is a reply to message #824140] Mon, 19 March 2012 13:43 Go to previous messageGo to next message
Russell Bateman is currently offline Russell Bateman
Messages: 3189
Registered: July 2009
Location: Provo, Utah, USA
Senior Member

On 3/19/2012 3:57 AM, Eugene S wrote:
> Hi folks!
>
> I am using Eclipse GALILEO with EPIC plugin to Run/Debug Perl code. Now
> usually, when I do step-by-step debugging and encounter a line where a
> certain Perl module is used, I click "Step Into" and then the module
> file is being viewed and the debugging arrow migrates there also. Now it
> seems that there are certain modules which do not follow this scenario.
> Instead, when I click "Step Into", the running process is taking place
> somewhere at the background. I mean I can press "Step Over" and I will
> see results of a code which is being performed, but I cannot see the
> file itself nor the arrow.
>
> It seems that this issue is relevant only with specific modules I have
> located at a certain path which I defined in my bash environment.
>
> I hope that my question is clear enough however if it's not please
> comment and I will clarify.
>
> Thanks!

This plug-in isn't from Eclipse. It's not supported in these forums. Go
to epic-ide.org, look down the left column and click on "forums".
Re: Eclipse doesn't switch to Perl module file view while debugging (with EPIC) [message #824982 is a reply to message #824290] Tue, 20 March 2012 10:14 Go to previous message
Eugene S is currently offline Eugene S
Messages: 3
Registered: March 2012
Junior Member
Russell Bateman wrote on Mon, 19 March 2012 09:43
On 3/19/2012 3:57 AM,

This plug-in isn't from Eclipse. It's not supported in these forums. Go
to epic-ide.org, look down the left column and click on "forums".


Thanks! I'll do it.
Previous Topic:Not seeing same results as Mark Dexter tutorials
Next Topic:Birt Report generated but chart image not displaying in viewer
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Sep 15 09:44:39 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02972 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software