Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Papyrus » Not working properly in Indigo (3.7) ?
Not working properly in Indigo (3.7) ? [message #820209] Tue, 13 March 2012 17:27 Go to next message
Ivan V is currently offline Ivan V
Messages: 6
Registered: March 2012
Junior Member
Hi All,

I'm facing interesting issue with running Papyrus on Indigo. After downloading eclipse-modeling-3.7 , papyrus pluging installation was sucessfull. However I can't edit any properties of classes. (e.g. I can't add new property or method)

Did someone faced something similar or I'm just doing something wrong ?

cheers
Re: Not working properly in Indigo (3.7) ? [message #820211 is a reply to message #820209] Tue, 13 March 2012 17:29 Go to previous messageGo to next message
Ivan V is currently offline Ivan V
Messages: 6
Registered: March 2012
Junior Member
ah, forgot most important thing Smile on double-click to class, Hypertext editor always appears..
Re: Not working properly in Indigo (3.7) ? [message #820534 is a reply to message #820211] Wed, 14 March 2012 04:51 Go to previous messageGo to next message
Camille Letavernier is currently offline Camille Letavernier
Messages: 418
Registered: February 2011
Senior Member
Hello,

Quote:
on double-click to class, Hypertext editor always appears..


This seems to be a normal behavior to me. What would you expect instead?

Quote:
Did someone faced something similar or I'm just doing something wrong ?


It works fine for me. What exactly are you trying to do?
Re: Not working properly in Indigo (3.7) ? [message #820583 is a reply to message #820534] Wed, 14 March 2012 05:57 Go to previous messageGo to next message
Ivan V is currently offline Ivan V
Messages: 6
Registered: March 2012
Junior Member
Hi Camille,

I'm simply trying to add properties and methods to the calss, but I can't. I remember, that before (3.5 or 3.6) I simply clinck inside the property area and started to write property name (same for method). But i was quite long time ago, so maybe I'm worng in something..

cheers
Re: Not working properly in Indigo (3.7) ? [message #820602 is a reply to message #820583] Wed, 14 March 2012 06:29 Go to previous messageGo to next message
Camille Letavernier is currently offline Camille Letavernier
Messages: 418
Registered: February 2011
Senior Member
To create a new Operation or Property, you need to use either the Palette at the right side of the diagram, or the ModelExplorer on the left. Some elements can also be created from the property view, but this is not the case for Operations nor Properties.

I don't know of any other way to create elements in Papyrus.
Re: Not working properly in Indigo (3.7) ? [message #820723 is a reply to message #820602] Wed, 14 March 2012 09:41 Go to previous message
Ivan V is currently offline Ivan V
Messages: 6
Registered: March 2012
Junior Member
Ah, making sense, many thanks ! I simply used many pieces of SW in last period and just mixed them in my mind Wink

Have a nice day !
Previous Topic:icons and shapes
Next Topic:How create new Stereotype for interface
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Jul 26 03:20:32 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01675 seconds