Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » bundles not resolved(problem running an application)
bundles not resolved [message #819820] Tue, 13 March 2012 11:04 Go to next message
Wojtek Kochanowski is currently offline Wojtek Kochanowski
Messages: 1
Registered: March 2012
Junior Member
Hello everyone.

I'm pretty new to java and eclipse and I've been asked to do some minor changes in a project that is already finished. Problem is I can't really get it to run from the sources I've been provided with and can't contact the author to get some feedback.
As far as my limited java experience is telling me, it's an OSGI application with of 3 bundles:
- com.xxx.yyy.service
- com.xxx.yyy.service.external.interfaces
- com.xxx.yyy.service.external.selfimplementation

When I try to run it, I can see the splash screen for a while, but then an error appears. In the error log I can see the following:
Quote:
One or more bundles are not resolved because the following root constraints are not resolved:

Bundle reference:file:/D:/Programy/eclipse/workspace/core/com.xxx.yyy.service/ was not resolved.

Missing imported package com.xxx.yyy.service.external.selfimplementation.da taaccess_0.0.0.
Missing imported package com.xxx.yyy.service.external.interfaces.businessen tities_0.0.0.
Missing imported package com.xxx.yyy.service.external.selfimplementation.ma pping_0.0.0.
Missing imported package com.xxx.yyy.service.external.interfaces.dataaccess _0.0.0.
Missing required bundle com.xxx.yyy.service.external.selfimplementation_1. 0.0.
Missing required bundle com.xxx.yyy.service.external.interfaces_1.0.0.


Now, I imagine there's something wrong with run configurations, project properties or there's an eclipse plugin I'm missing but as I have no experience in OSGI apps, I'm running in the dark here.
I tried selecting the right bundles in "project references" in projects properties.
Also tried selecting plugins in run configuration - there are some effects, but they are usually giving me more errors like those above.

Any help would be appreciated. If there's any additional info you need, let me know where to find it and I'll provide Smile
Thanks in advance!

Oh, and I wasn't sure if this is the right section to write this thread, but I'm new to eclipse and need a "for dummies" explenation. Please move it to the right place if you feel like it's necessary.
Re: bundles not resolved [message #819871 is a reply to message #819820] Tue, 13 March 2012 12:30 Go to previous message
Russell Bateman is currently offline Russell Bateman
Messages: 3227
Registered: July 2009
Location: Provo, Utah, USA
Senior Member

On 2012.03.13 5:04, Wojtek Kochanowski wrote:
> Hello everyone.
>
> I'm pretty new to java and eclipse and I've been asked to do some minor
> changes in a project that is already finished. Problem is I can't really
> get it to run from the sources I've been provided with and can't contact
> the author to get some feedback.
> [snip]
> Now, I imagine there's something wrong with run configurations, project
> properties or there's an eclipse plugin I'm missing but as I have no
> experience in OSGI apps, I'm running in the dark here.
> [snip]
> Oh, and I wasn't sure if this is the right section to write this thread,
> but I'm new to eclipse and need a "for dummies" explenation. Please move
> it to the right place if you feel like it's necessary.

I don't have your answer, but Lars Vogel has excellent tutorials, one of
which is on OSGi with Eclipse. You might do that while awaiting an real
answer here to learn a little more about what you say you're new to. See

http://www.vogella.de/articles/OSGi/article.html
Previous Topic:General purpose for using Eclipse
Next Topic:second time, no offer to run
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Oct 26 03:59:47 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01585 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software