Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Please Help!!!(Run Error)
Please Help!!! [message #817309] Fri, 09 March 2012 23:11 Go to next message
Adam Jackson is currently offline Adam Jackson
Messages: 2
Registered: March 2012
Junior Member
Hello, im relatively new to the eclipse ide. My issue is that whenever I click the Run button, a window for Ant build pops up. I'm not exactly sure what Ant build is or does. All I know is that the compiler won't execute anymore as it used to. Any help will be greatly appreciated.
Re: Please Help!!! [message #817470 is a reply to message #817309] Sat, 10 March 2012 05:17 Go to previous messageGo to next message
David Wegener is currently offline David Wegener
Messages: 1344
Registered: July 2009
Senior Member
On 03/09/2012 05:11 PM, Adam Jackson wrote:
> Hello, im relatively new to the eclipse ide. My issue is that whenever I
> click the Run button, a window for Ant build pops up. I'm not exactly
> sure what Ant build is or does. All I know is that the compiler won't
> execute anymore as it used to. Any help will be greatly appreciated.
Click the arrow next to the run button. That will give a list of recent
launches. Pick the launch you want to run from the list.

An alternative is to use the Run->Run Configurations... menu item. This
will open up a dialog with all launch configurations. You can pick the
launch to run from the dialog.
Re: Please Help!!! [message #819616 is a reply to message #817470] Tue, 13 March 2012 05:41 Go to previous message
Adam Jackson is currently offline Adam Jackson
Messages: 2
Registered: March 2012
Junior Member
I tried your advice and got to the dialog screen. I played around with the options for a while and tried to set everything back to default but with no luck. Another problem I recently found is that whenever click Run > Run As, it display "not applicable". The same thing also happens for Debug > Debug As. I've restarted Eclipse and even downloaded the newest versions with no luck. It there any way to reset Eclipse back to its original settings or something similar?
Previous Topic:How to define a task which concerns several and various sources, tasks and text (wiki)
Next Topic:PHP PDT issue
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 23 03:18:25 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.47273 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software