Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » PHP Development Tools (PDT) » Problem with Code Explorer (Eclipce 3.7.0 + PDT 3.0.0 + ZendDebugger)
Problem with Code Explorer (Eclipce 3.7.0 + PDT 3.0.0 + ZendDebugger) [message #815039] Wed, 07 March 2012 01:30 Go to next message
Denis Yava is currently offline Denis Yava
Messages: 3
Registered: March 2012
Junior Member
Hi,
I have a problem with code explorer... if source file with 1000 lines, debug ok.
But if source code with more than 5000 - active line of debugger set not in active place - 1 or 2 lines after active place.
Is it bug or what?
Now I see new version eclipse 3.7.2., is it solve my problem?
Re: Problem with Code Explorer (Eclipce 3.7.0 + PDT 3.0.0 + ZendDebugger) [message #819647 is a reply to message #815039] Tue, 13 March 2012 02:44 Go to previous messageGo to next message
Denis Yava is currently offline Denis Yava
Messages: 3
Registered: March 2012
Junior Member
Hi! I Have tested eclipse 3.7.2 - so this bug is actual. I use Unicod charset.
Re: Problem with Code Explorer (Eclipce 3.7.0 + PDT 3.0.0 + ZendDebugger) [message #819806 is a reply to message #819647] Tue, 13 March 2012 06:48 Go to previous message
Denis Yava is currently offline Denis Yava
Messages: 3
Registered: March 2012
Junior Member
I catch this bug - but I don't understend it.
Some of whitespace - I drop it - so and now its work.
But why?
Previous Topic:Getting PHP Debugging To Work
Next Topic:Mac OS X - PDT - Zend Debugger: Requested URL Error
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Aug 30 04:33:03 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01711 seconds