Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » Albireo » SWT AWT Bridge Issues
SWT AWT Bridge Issues [message #8715] Tue, 28 October 2008 04:12 Go to next message
Rahul Kamdar is currently offline Rahul Kamdar
Messages: 63
Registered: July 2009
Member
Hi,

I am making use of SWT_AWT bridge in order to bring panels from my Swing/AWT
application into Eclipse SWT environment. I cannot make use of Albireo since
I have a restriction to stick to Eclipse 3.2 and can't go for Eclipse 3.3 or
higher.

I have broken down my Swing application's window into panels and then
embedded each of these into a JApplet which is added to the frame returned
by SWT_AWT. Some of the problems I am encountering are as follows:

1] Label/buttons within the panel often is not visible until the user moves
his mouse over the area where this label/buttons are located
2] On fast switching between the Eclipse views, often the panel/applet area
embedded inside the Eclipse view appears/becomes blank (anything related to
explicit setFocus?)

For these issues are there any possible resolutions or are these known
issues with the SWT_AWT Bridge framework?

I would be really grateful for any help/direction.

Thanks,
Rahul
Re: SWT AWT Bridge Issues [message #8730 is a reply to message #8715] Tue, 28 October 2008 09:56 Go to previous messageGo to next message
Johannes Utzig is currently offline Johannes Utzig
Messages: 329
Registered: July 2009
Senior Member
Rahul Kamdar schrieb:
> Hi,
>
> I am making use of SWT_AWT bridge in order to bring panels from my Swing/AWT
> application into Eclipse SWT environment. I cannot make use of Albireo since
> I have a restriction to stick to Eclipse 3.2 and can't go for Eclipse 3.3 or
> higher.
>
> I have broken down my Swing application's window into panels and then
> embedded each of these into a JApplet which is added to the frame returned
> by SWT_AWT. Some of the problems I am encountering are as follows:
>
> 1] Label/buttons within the panel often is not visible until the user moves
> his mouse over the area where this label/buttons are located
> 2] On fast switching between the Eclipse views, often the panel/applet area
> embedded inside the Eclipse view appears/becomes blank (anything related to
> explicit setFocus?)
>
> For these issues are there any possible resolutions or are these known
> issues with the SWT_AWT Bridge framework?
>
> I would be really grateful for any help/direction.
>
> Thanks,
> Rahul
>
>
>
Hi Rahul,

it might not be officially supported, but I'm running Albireo
successfully on Eclipse 3.2 with SWT 3.2 so you might as well give it a
shot.


Best regards,
Johannes
Re: SWT AWT Bridge Issues [message #8754 is a reply to message #8730] Wed, 29 October 2008 05:45 Go to previous message
Rahul Kamdar is currently offline Rahul Kamdar
Messages: 63
Registered: July 2009
Member
Hi Johannes,

Thanks for the reply about your case! Sounds good to me... I'll start
plugging around and try to use it. Any idea if there is any place where I
can find information on what might NOT work in case of 3.2?

Thanks,
Rahul

"Johannes Utzig" <mail@jutzig.de> wrote in message
news:ge75om$609$1@build.eclipse.org...
> Rahul Kamdar schrieb:
>> Hi,
>>
>> I am making use of SWT_AWT bridge in order to bring panels from my
>> Swing/AWT
>> application into Eclipse SWT environment. I cannot make use of Albireo
>> since
>> I have a restriction to stick to Eclipse 3.2 and can't go for Eclipse 3.3
>> or
>> higher.
>>
>> I have broken down my Swing application's window into panels and then
>> embedded each of these into a JApplet which is added to the frame
>> returned
>> by SWT_AWT. Some of the problems I am encountering are as follows:
>>
>> 1] Label/buttons within the panel often is not visible until the user
>> moves
>> his mouse over the area where this label/buttons are located
>> 2] On fast switching between the Eclipse views, often the panel/applet
>> area
>> embedded inside the Eclipse view appears/becomes blank (anything related
>> to
>> explicit setFocus?)
>>
>> For these issues are there any possible resolutions or are these known
>> issues with the SWT_AWT Bridge framework?
>>
>> I would be really grateful for any help/direction.
>>
>> Thanks,
>> Rahul
>>
>>
>>
> Hi Rahul,
>
> it might not be officially supported, but I'm running Albireo successfully
> on Eclipse 3.2 with SWT 3.2 so you might as well give it a shot.
>
>
> Best regards,
> Johannes
Re: SWT AWT Bridge Issues [message #574608 is a reply to message #8715] Tue, 28 October 2008 09:56 Go to previous message
Johannes Utzig is currently offline Johannes Utzig
Messages: 329
Registered: July 2009
Senior Member
Rahul Kamdar schrieb:
> Hi,
>
> I am making use of SWT_AWT bridge in order to bring panels from my Swing/AWT
> application into Eclipse SWT environment. I cannot make use of Albireo since
> I have a restriction to stick to Eclipse 3.2 and can't go for Eclipse 3.3 or
> higher.
>
> I have broken down my Swing application's window into panels and then
> embedded each of these into a JApplet which is added to the frame returned
> by SWT_AWT. Some of the problems I am encountering are as follows:
>
> 1] Label/buttons within the panel often is not visible until the user moves
> his mouse over the area where this label/buttons are located
> 2] On fast switching between the Eclipse views, often the panel/applet area
> embedded inside the Eclipse view appears/becomes blank (anything related to
> explicit setFocus?)
>
> For these issues are there any possible resolutions or are these known
> issues with the SWT_AWT Bridge framework?
>
> I would be really grateful for any help/direction.
>
> Thanks,
> Rahul
>
>
>
Hi Rahul,

it might not be officially supported, but I'm running Albireo
successfully on Eclipse 3.2 with SWT 3.2 so you might as well give it a
shot.


Best regards,
Johannes
Re: SWT AWT Bridge Issues [message #574647 is a reply to message #8730] Wed, 29 October 2008 05:45 Go to previous message
Rahul Kamdar is currently offline Rahul Kamdar
Messages: 63
Registered: July 2009
Member
Hi Johannes,

Thanks for the reply about your case! Sounds good to me... I'll start
plugging around and try to use it. Any idea if there is any place where I
can find information on what might NOT work in case of 3.2?

Thanks,
Rahul

"Johannes Utzig" <mail@jutzig.de> wrote in message
news:ge75om$609$1@build.eclipse.org...
> Rahul Kamdar schrieb:
>> Hi,
>>
>> I am making use of SWT_AWT bridge in order to bring panels from my
>> Swing/AWT
>> application into Eclipse SWT environment. I cannot make use of Albireo
>> since
>> I have a restriction to stick to Eclipse 3.2 and can't go for Eclipse 3.3
>> or
>> higher.
>>
>> I have broken down my Swing application's window into panels and then
>> embedded each of these into a JApplet which is added to the frame
>> returned
>> by SWT_AWT. Some of the problems I am encountering are as follows:
>>
>> 1] Label/buttons within the panel often is not visible until the user
>> moves
>> his mouse over the area where this label/buttons are located
>> 2] On fast switching between the Eclipse views, often the panel/applet
>> area
>> embedded inside the Eclipse view appears/becomes blank (anything related
>> to
>> explicit setFocus?)
>>
>> For these issues are there any possible resolutions or are these known
>> issues with the SWT_AWT Bridge framework?
>>
>> I would be really grateful for any help/direction.
>>
>> Thanks,
>> Rahul
>>
>>
>>
> Hi Rahul,
>
> it might not be officially supported, but I'm running Albireo successfully
> on Eclipse 3.2 with SWT 3.2 so you might as well give it a shot.
>
>
> Best regards,
> Johannes
Previous Topic:GUI Test Tools?
Next Topic:GUI Test Tools?
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Aug 28 11:29:24 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03088 seconds