Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » TIme-out occurred while attempting to launch the process
TIme-out occurred while attempting to launch the process [message #90282] Thu, 14 December 2006 14:11 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: sdiz.spspam.spam.sdiz.spam.net

I got a "time-out occurred while attempting to launch the process" error
when trying to profile a java application using JVM TI on java6.

The config\service.log shows (with some xml):
CONSOLE LAUNCHED COMMAND for connection(5005)

I see no java process (except eclipse) is running from the task manager.

I have also tried to delete the config file and run setconfig.bat again,
but this doesn't help.

The "Test Connection" button in eclipse shows success.

Are there any other log / config files I should look at?

This machine is running
Eclipse 3.2.1
Windows XP
Java 6
TPTP 4.3
JVM TI

--
Re: TIme-out occurred while attempting to launch the process [message #90313 is a reply to message #90282] Thu, 14 December 2006 14:24 Go to previous message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: sdiz.spspam.spam.sdiz.spam.net

Daniel Cheng wrote:
> I got a "time-out occurred while attempting to launch the process" error
> when trying to profile a java application using JVM TI on java6.
>
> The config\service.log shows (with some xml):
> CONSOLE LAUNCHED COMMAND for connection(5005)
>
> I see no java process (except eclipse) is running from the task manager.
>
> I have also tried to delete the config file and run setconfig.bat again,
> but this doesn't help.
>

Some more infomation:

"Profile" button on the toolbar -> "Monitor" tab -> "Java Profiling with
Instrumentation" -> "Test Availablity" say,
The JVMTI agent org.eclipse.tptp.jvmti is not available.
Make sure the agent's libraries are available and that it is
configured properly.

There is a java.exe process spawned by TPTPProcessController.exe
the java process takes no cpu and does not end.


> The "Test Connection" button in eclipse shows success.
>
> Are there any other log / config files I should look at?
>
> This machine is running
> Eclipse 3.2.1
> Windows XP
> Java 6
> TPTP 4.3
> JVM TI
>


--
This space was intended to be left blank.
Previous Topic:Profile launch fails: can't resolve data collectors
Next Topic:tptp.automated.gui workaround, any luck?
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Dec 23 02:25:55 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01789 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software