Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » Searching in CBE problem
Searching in CBE problem [message #89772] Fri, 08 December 2006 10:47 Go to next message
Johan is currently offline Johan
Messages: 12
Registered: July 2009
Junior Member
Hi
I use a static log adapter to produce common base event, everything works
fine but when it comes to the search option it does not work for my CBE's,
filter seems to work but search dont. When i search my CBE log it skipps
some records and match others. I have followed the guide for creating a
static adapter and exported my CBE's to an XML log and compared it with the
windows system log XML (which is searchable) and the same attributes are
set.

Anyone experiencing a similar problem ?

Brdgs Johan
Re: Searching in CBE problem [message #89965 is a reply to message #89772] Tue, 12 December 2006 05:58 Go to previous messageGo to next message
Dave Smith is currently offline Dave Smith
Messages: 14
Registered: July 2009
Junior Member
Johan,

If I understand your scenario correctly, you have created a static parser
class and static adapter for a particular log type and have integrated it
into TPTP's Log Analyzer using a logParser extension. You can now import a
log file of that type into the Log View but you are having trouble using the
"Find log record" functionality in the Log View. It is not finding all of
the records it should find in the log. From the Log View you have created
an XML Log Report file and compared that CBE XML to a similar CBE XML file
that is searchable in the Log View and they have the same attributes set.
Can you try importing your exported CBE XML log file into the Log View and
try searching on that to see if it has the same problem.

By the way which version of TPTP are you using and what CBE attributes are
you searching on?


"Johan Andersson" <pinnemail@hotmail.com> wrote in message
news:elbfrm$tuf$1@utils.eclipse.org...
> Hi
> I use a static log adapter to produce common base event, everything works
> fine but when it comes to the search option it does not work for my CBE's,
> filter seems to work but search dont. When i search my CBE log it skipps
> some records and match others. I have followed the guide for creating a
> static adapter and exported my CBE's to an XML log and compared it with
the
> windows system log XML (which is searchable) and the same attributes are
> set.
>
> Anyone experiencing a similar problem ?
>
> Brdgs Johan
>
>
Re: Searching in CBE problem [message #90054 is a reply to message #89772] Tue, 12 December 2006 23:32 Go to previous messageGo to next message
Alex Nan is currently offline Alex Nan
Messages: 29
Registered: July 2009
Junior Member
Would it be possible to attach your log file so that we can take a look?

"Johan Andersson" <pinnemail@hotmail.com> wrote in message
news:elbfrm$tuf$1@utils.eclipse.org...
> Hi
> I use a static log adapter to produce common base event, everything works
> fine but when it comes to the search option it does not work for my CBE's,
> filter seems to work but search dont. When i search my CBE log it skipps
> some records and match others. I have followed the guide for creating a
> static adapter and exported my CBE's to an XML log and compared it with
the
> windows system log XML (which is searchable) and the same attributes are
> set.
>
> Anyone experiencing a similar problem ?
>
> Brdgs Johan
>
>
Re: Searching in CBE problem [message #90084 is a reply to message #89772] Wed, 13 December 2006 12:21 Go to previous messageGo to next message
Tomas is currently offline Tomas
Messages: 1
Registered: July 2009
Junior Member
Hi,

If you use an older version of TPTP then you have to set
the globalInstanceId, it's only OPTIONAL but there is a bug on the search
function:
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=161654

it's fixed in version 4.3 for TPTP.

The recomended value for globalInstanceId is either a 128 bit or 256 bit
Globally Unique Id and MUST start with an alphabetic character.

String string = eventFactory.createGlobalInstanceId();
cbe.setGlobalInstanceId(string);

/Tomas
Re: Searching in CBE problem [message #90129 is a reply to message #89772] Wed, 13 December 2006 14:30 Go to previous message
Johan is currently offline Johan
Messages: 12
Registered: July 2009
Junior Member
Im running an older version of TPTP and it works if you use the eventfactory
to get your globally unique id.

Thanks Johan

"Johan Andersson" <pinnemail@hotmail.com> wrote in message
news:elbfrm$tuf$1@utils.eclipse.org...
> Hi
> I use a static log adapter to produce common base event, everything works
> fine but when it comes to the search option it does not work for my CBE's,
> filter seems to work but search dont. When i search my CBE log it skipps
> some records and match others. I have followed the guide for creating a
> static adapter and exported my CBE's to an XML log and compared it with
> the windows system log XML (which is searchable) and the same attributes
> are set.
>
> Anyone experiencing a similar problem ?
>
> Brdgs Johan
>
Previous Topic:Java 6 Support in the TPTP 4.3 Profilers
Next Topic:TPTP 4.3 Release Available
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 23 12:36:41 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.11393 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software